Categories: Ştiri sănătate

O celebră prezentatoare și-a luat rămas bun. A fost diagnosticată cu cancer în stadiu terminal: Corpul meu nu mai suportă!

O celebră prezentatoare și-a luat rămas bun. Are doar 40 de ani, însă a fost diagnosticată cu cancer în stadiu terminal și a ajuns la capătul puterilor.

O gazdă de podcast din Marea Britanie și-a luat un ultim rămas bun de la urmăritorii ei de pe Instagram după șase ani de tratament pentru cancerul intestinal.

„Corpul meu nu mai suportă”, a mărturisit Deborah James într-o postare emoționantă pe rețeaua de socializare, unde a subliniat că nu știe cât mai are de trăit.

Deborah James este prezentatoarea podcastului BBC You, Me and the Big C (referitor la c-ul cancerului), care se adresează vieții de zi cu zi a persoanelor cu boală.

Ea a declarat că ultimele șase luni au fost „sfâșietoare” pentru ea, dar că este „înconjurată de dragoste”.

„Mesajul pe care nu am vrut niciodată să-l scriu”

James a fost diagnosticată cu cancer în 2016 și de atunci a postat mai multe despre tratamentul ei pentru cei peste 300.000 de urmăritori pe Instagram.

În decembrie, ea a reflectat asupra celor cinci ani care trecuseră de la diagnosticul ei de cancer terminal: „Sunt pe deplin conștientă că nu ar trebui să fiu în viață pentru a scrie asta astăzi”.

Dar, într-o nouă postare pe Instagram, luni, ea a transmis că postează „mesajul pe care nu a vrut să-l scrie niciodată”.

James a spus că a întrerupt deja terapia pentru cancerul său și că acum se concentrează pe evitarea durerii și să poată petrece timp cu „familia sa minunată”.

„Nimeni nu știe cât timp mai am, dar nu pot să merg, dorm cea mai mare parte a zilei și majoritatea lucrurilor pe care le credeam garantate sunt acum vise îndepărtate”, a spus ea.

„Știu că ne uităm la toate posibilitățile. Dar chiar și cu toate tratamentele inovatoare pentru cancer din lume, sau chiar dacă ar exista o nouă descoperire magică, corpul meu pur și simplu nu poate ține pasul”.

„În acest moment, pentru mine, tot ce mai pot să fac este să iau fiecare zi ca atare, pas cu pas, și să fiu recunoscătoare pentru un alt răsărit. Întreaga mea familie este în jurul meu și vom trece împreună prin asta. Sunteți cu toții incredibili, vă mulțumesc că ați jucat un rol în călătoria mea. Fara regrete. Bucură-te de viață!”, a încheiat vedeta ultima postare adresată fanilor.

Recent Posts

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

16 minute ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

46 de minute ago

19 mai 2022. Sfântul Mucenic Patrichie, mare vindecător de boli. Rugăciunea în această zi îți aduce alinare și te scapă de necazuri

În ziua de 19 iunie, creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Mucenic Patrichie, episcopul Prusiei…

o oră ago

Alimente și băuturi care mențin un ficat sănătos și fericit. Reduc riscul de boli hepatice, de la hepatită, la cancer de ficat

Alimente și băuturi pentru un ficat sănătos. Ficatul funcționează și ca un organ care ajută…

2 ore ago

Bonă reținută în București. Părinții au filmat-o când le agresa copilul de un an

Bonă reținută în București. O femeie care avea grijă de un băiețel de un an…

2 ore ago

Citeste si: