joi, martie 30, 2023

Rona Hartner dezvăluie rețeta cu care s-a vindecat de cancer. Vedeta s-a luptat cu cancer de colon, a trecut prin mai multe operatii, insa a invins lupta cu boala si zambeste din nou.

Reamintim că vedeta a fost diagnosticată cu cancer, cu mai mulți ani în urmă, iar anunțul despre vindecare a fost făcut în 2020, la începutul pandemiei.

”Cu sănătatea sunt foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Chiar am făcut acum niște analize noi, fac din 6 în 6 luni, și rezultatele sunt foarte bune! Nicio recidivă nimic, sunt ok.

Te-ar mai interesa: „Fântâna Tămâduirii” din România care vindecă oric...

Am început să iau un tratament pentru tiroidă, pentru că tiroida e cea mai afectată de la chimioterapie și acum având acest tratament mă simt foarte bine, cu tonusul, cu tot. Și mă bucur că am foarte multe proiecte pe care le pregătesc în această perioadă”, a declarat artista pentru Click.

Pelerinajul în fiecare zi de sâmbătă

Pentru că viața celor care se luptă cu boala se schimbă radical, mulți formează o conexiune cu Divinitatea, acesta fiind și cazul vedetei, care are un ritual special în fiecare sâmbătă.

”În fiecare weekend merg la câte un pelerinaj, practic am ritualul meu! Dimineața, la 8.30, merg la slujba mea de dimineață, în fiecare zi, nu există, și sâmbătă, chiar dacă sunt foarte puțini oameni sâmbăta la biserică, este ziua Fecioarei Maria.

Te-ar mai interesa: Medicii gastro-intestinali împărtășesc alimente pe...

La 8.30 am slujba în fiecare zi, mă împărtășesc, la 9 rămân la Adorație, slujba din cursul săptămânii e mai scurtă decât slujba de duminică, la 9 am Adorație până la ora 10, după care îmi încep ziua.

Când mă mai trezesc dimineața cu noaptea-n cap atunci fac Adorația înainte să răsară Soarele. Mă trezesc pe la 6-7 dimineața, mă duc la adorație la ora aia și pe urmă fac doar slujba.

Te-ar mai interesa: Conferința „Galatia 2023” aduce în România special...

Eu cu asta rezist la stres și la toate problemele și, mă pun în fața lui Iisus, împreună cu el, e liniște. Așa îmi fac programul în fiecare zi!”, a mai spus Rona Hartner, pentru sursa citată.


Cum s-a refăcut Rona Hartner după chimioterapie

”În 2019 am terminat chimioterapia, mi-a trebuit un an să îmi revin.

Ai nevoie practic de 5 ani ca să îți revii definitiv, dar eu am reușit să fac asta după un an pentru că m-am imunizat înotând în apă rece de mare și mi-am revenit mult mai repede și am eliminat mult mai mult toxinele, dar dacă ai un regim normal de viață, îți trebuie cam 5 ani ca să elimini chimioterapia din corp”, a explicat artista.

Te-ar mai interesa: Avertizare NASA: Posibile furtuni geomagnetice vin...

Băutură cu lămâi și miere

În 2020, vedeta a dezvăluit care este băutura minune care a ajutat-o în lupa cu boala.

„Am mâncat lâmâi cu miere. Am luat lămâi din pom de la mine, adică bio, le-am pus în miere la macerat şi, în fiecare dimineaţă, beam pe stomacul gol chestia asta.

Am mai luat spirulină şi mi-am refăcut fierul. Am luat vitamina C şi mi-am refăcut tonusul. Am înotat în fiecare zi.

Am decis să uit fiecare etapă a chimioterapiei, a cancerului, a bolii, ca să nu intru în sistemul de victimizare”, a mai povestit Rona Hartner.

Te-ar mai interesa: Șapte alimente care hrănesc creierul și previn pie...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private