Categories: Ştiri sănătate

O femeie riscă să stea 10 ani la închisoare după ce a mințit pe internet că e bolnavă de cancer

O femeie care a mințit pe internet că e bolnavă de cancer riscă să stea la închisoare 10 ani. Tânără și-a transformat apartamentul în „spital”ca să aibă mai multă credibilitate. Cazul a avut loc în SUA, iar autoritățile au intervenit imediat.

Tânăra, în vârstă de 19 ani, și-a transformat locuința în spital fără să stea pe gânduri. Și-a continuat jocul spunând că este bolnavă de cancer. Ea a devenit rapid cunoscută, în mediul online, după situația pe care a creat-o. Autoritățile au intervenit în acest caz de înșelăciune.

Madison Marie Russo este cea care a devenit rapid cunoscută, după ce a mințit, pe internet, că este bolnavă de cancer.
Tânăra are 19 ani și locuiește în Bettendorf, Iowa, SUA.

Povestea tinerei de 19 ani

După ce a mințit că suferă de o boală extrem de grea, fata a cerul ajutorul în mediul online. Ea a afirmat că are cancer și le cerea milă internauților.

În urma gestului făcut, o anchetă a fost deschisă în cazul ei. După cercetări, polițiștii au rămas uimiți de cele descoperite în casa tinerei.
Conform presei străine, fata posta frecvent videoclipuri, pe platforma de TikTok, în care afirma că suferă de aceasta boală. Mai mulți medici au luat în vizor cazul ei.

Oamenii legii au deschis o anchetă și au descoperit faptul că tânăra și-a transformat apartamentul din Bettendorf, Iowa, SUA, într-un spital fals. Mai mult decât atât, oamenii legii au descoperit mai multe dovezi în cazul ei. Printre acestea se numără un stâlp pentru perfuzii și chiar fotografii ale unor pacienți bolnavi de cancer. Tânăra le-ar fi distribuit în mediul online ca fiind ale sale.

În urma cercetărilor, Madison Marie Russo a pretins că a fost diagnosticată cu cancer pancreatic în stadiul 2. Tot ea a mai spus că este bolnavă de leucemie acută limfoblastică, dar și că are o tumoare „de mărimea unei mingi de fotbal”.

Riscă să stea 10 ani la închisoare

Și asta nu este tot. Tânără a precizat, în mediul online, că mai are de trăit doar cinci luni.

Sumele pe care a reușit să le strângă vin din donații venite din partea întreprinderilor, fundațiilor naționale și locale pentru cancer, distracțiilor școlare, colegiilor și chiar persoanelor fizice.

Polițiștii au mai descoperit și faptul că tânăra avea un job cu jumătate de normă și, mai mult decât atât, juca chiar și golf în timpul liber, astfel era o persoană activă în viața privată.

După ce polițiștii au descins la casa tinerei, Madison Marie Russo a fost arestată și acuzată de furt. În aceste momente a fost deschisă o anchetă, iar cazul său se află în curs de desfășurare.

Dacă va fi găsită vinovată, tânăra de 19 ani riscă până la 10 ani de închisoare. Chiar dacă procesul va începe pe 2 martie, ea a fost eliberată acum din închisoarea Scott County Jail. Ca urmare a faptei comise, Madison Marie Russo a fost nevoită să plătească o cauțiune în valoare de 10.000 de dolari.

Recent Posts

La cât ajunge pensia unui român cu 35 de ani vechime în muncă, după recalculare

Pensie după 35 de ani de muncă. După o perioadă de 35 de ani de…

6 ore ago

Simptome care apar în orice tip de de cancer și sunt adesea ignorate până e prea târziu

Cancerul este o afecțiune complexă și diversă, cu peste 100 de tipuri diferite cunoscute până…

6 ore ago

Ce să mănânci dacă ai glicemia mare. Cele mai bune alimente care elimină zahărul din sânge

Știi ce alimente te ajută să scazi glicemia? Prediabetul este caracterizat prin prezența valorilor crescute…

7 ore ago

Unul dintre cele mai frumoase orașe din România, înclus în patrimoniul Unesco. Merită să-l vizitezi cel puțin o dată în viață

Unul dintre cele mai frumoase orașe din România. În România există un oraș de o…

7 ore ago

Nutriționist: Acest fruct îngrașă cel mai tare. E un șoc pentru ficat dacă mâncăm prea mult

Fructul care îngrașă cel mai mult. Dr. Mihaela Bilic, cunoscut medic nutriționist, atenționează în legătură…

8 ore ago

Horoscop 20 – 26 mai 2024. E momentul să culegem roadele în urma eforturilor depuse

Horoscop 20 - 26 mai 2024. O săptămână plină de evenimente semnificative. Cu patru evenimente…

8 ore ago

Citeste si: