Sari la conținut

O femeie riscă să stea 10 ani la închisoare după ce a mințit pe internet că e bolnavă de cancer

O femeie care a mințit pe internet că e bolnavă de cancer riscă să stea la închisoare 10 ani. Tânără și-a transformat apartamentul în „spital”ca să aibă mai multă credibilitate. Cazul a avut loc în SUA, iar autoritățile au intervenit imediat.

Tânăra, în vârstă de 19 ani, și-a transformat locuința în spital fără să stea pe gânduri. Și-a continuat jocul spunând că este bolnavă de cancer. Ea a devenit rapid cunoscută, în mediul online, după situația pe care a creat-o. Autoritățile au intervenit în acest caz de înșelăciune.

Madison Marie Russo este cea care a devenit rapid cunoscută, după ce a mințit, pe internet, că este bolnavă de cancer.
Tânăra are 19 ani și locuiește în Bettendorf, Iowa, SUA.

Povestea tinerei de 19 ani

După ce a mințit că suferă de o boală extrem de grea, fata a cerul ajutorul în mediul online. Ea a afirmat că are cancer și le cerea milă internauților.

În urma gestului făcut, o anchetă a fost deschisă în cazul ei. După cercetări, polițiștii au rămas uimiți de cele descoperite în casa tinerei.
Conform presei străine, fata posta frecvent videoclipuri, pe platforma de TikTok, în care afirma că suferă de aceasta boală. Mai mulți medici au luat în vizor cazul ei.

Oamenii legii au deschis o anchetă și au descoperit faptul că tânăra și-a transformat apartamentul din Bettendorf, Iowa, SUA, într-un spital fals. Mai mult decât atât, oamenii legii au descoperit mai multe dovezi în cazul ei. Printre acestea se numără un stâlp pentru perfuzii și chiar fotografii ale unor pacienți bolnavi de cancer. Tânăra le-ar fi distribuit în mediul online ca fiind ale sale.

În urma cercetărilor, Madison Marie Russo a pretins că a fost diagnosticată cu cancer pancreatic în stadiul 2. Tot ea a mai spus că este bolnavă de leucemie acută limfoblastică, dar și că are o tumoare „de mărimea unei mingi de fotbal”.

Riscă să stea 10 ani la închisoare

Și asta nu este tot. Tânără a precizat, în mediul online, că mai are de trăit doar cinci luni.

Sumele pe care a reușit să le strângă vin din donații venite din partea întreprinderilor, fundațiilor naționale și locale pentru cancer, distracțiilor școlare, colegiilor și chiar persoanelor fizice.

Polițiștii au mai descoperit și faptul că tânăra avea un job cu jumătate de normă și, mai mult decât atât, juca chiar și golf în timpul liber, astfel era o persoană activă în viața privată.

După ce polițiștii au descins la casa tinerei, Madison Marie Russo a fost arestată și acuzată de furt. În aceste momente a fost deschisă o anchetă, iar cazul său se află în curs de desfășurare.

Dacă va fi găsită vinovată, tânăra de 19 ani riscă până la 10 ani de închisoare. Chiar dacă procesul va începe pe 2 martie, ea a fost eliberată acum din închisoarea Scott County Jail. Ca urmare a faptei comise, Madison Marie Russo a fost nevoită să plătească o cauțiune în valoare de 10.000 de dolari.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel