Categories: Ştiri sănătate

O femeie trăiește un adevărat coșmar după o intervenție chirurgicală estetică nedorită. A vrut un lifting și s-a trezit cu doi sâni imenși

O femeie trăiește un adevărat coșmar după o intervenție chirurgicală estetică nedorită. A vrut un lifting și s-a trezit cu doi sâni imenși. Implanturile mamare și liftingul brazilian, ambele proceduri nedorite, au costat-o 75.000 de dolari.

Kimberly McCormick din Washington, în vârstă de 66 de ani, a suferit cu succes o intervenție chirurgicală de slăbit în valoare de 13.000 de dolari la Centrul Bariatric din Mexic în urmă cu șase ani. În ocotmbrie a decis să se întoarcă pentru un lifting de sâni și să îndepărteze pielea lasă de pe brațe, coapse și stomac care a rămas. după pierderea în greutate.

Cu toate acestea, spre groaza ei, s-a trezit de la operație cu o mărire a sânilor și un lifting brazilian pe care nu le solicitase.

O femeie trăiește un adevărat coșmar după o intervenție chirurgicală estetică nedorită

„Când m-am trezit, mă durea pieptul cu adevărat și tocmai am început să plâng”, a spus ea pentru Fox 13 Seattle. Ea a alertat rapid personalul medical pentru a întreba de ce i s-au dat implanturi nedorite, când i s-a spus că, la un moment dat, i-a cerut medicului.

„Ea a spus: „I-ai spus că vrei un C complet”, iar eu i-am spus: „Nu, n-aș spune niciodată asta, niciodată”.

Kimberly a dezvăluit că chirurgul nu a reușit să îndepărteze pielea de sub brațe și de pe coapse și i s-a făcut, în schimb, un lifting brazilian. Ea a povestit că s-a trezit în spital și și-a dat seama că ceva nu era în regulă, deoarece unul dintre plămânii ei s-a prăbușit parțial în timp ce era sub anestezie.

„Liftingul picioarelor, liftingul brațului, liftingul sânilor și abdominoplastia, totul era marcat și gata de plecare”, a spus ea, referindu-se la semnele pe care chirurgul ei le-a făcut pe părțile corpului care ar fi trebuit să fie modificate.

„Am intrat în operație la ora patru după-amiaza. Și se pare că nu am ieșit de la operație decât la 1.30 dimineața”, a adăugat ea.

Camera în care stătea era „murdară” și avea probleme cu respirația și în curând a făcut o infecție urâtă. Misty Ann McCormick, fiica lui Kimberly a început să strige pe hol pentru răspunsuri și susține că a fost împinsă fizic afară de securitatea armată. 

„Am spus: „Ce s-a întâmplat cu mama mea?” Mă gândesc că mama e acolo sus și nu pot să o părăsesc”, a spus Misty Ann. „Am ajuns la ușă și el mă împinge cu putere. Mi-era teamă că voi muri chiar acolo și ea nu ar fi știut”, a spus Kimberly.

Evitați operațiile ieftine!

Kimberly a dezvăluit că costul operației de slăbire în SUA nu ar fi costat mai mult de 50.000 de dolari. Cu toate acestea, medicii cred acum că o va costa mai mult de 75.000 de dolari pentru a repara pagubele produse în Mexic.

Ea susține că a fost presată să plătească un plus de 2.500 de dolari decât prețul plătit în avans, deoarece, potrivit personalului, ea a rămas mai mult decât se anticipase.

„Cred că sunt norocoasă că sunt aici. Sunt norocoasă că daunele nu sunt mai grave”, a spus Kimberly. „Cu toate acestea, mă uit la o altă intervenție chirurgicală pentru că implanturile pe care le-au pus sunt atât de mari. Nu am suficientă piele pentru a le cuprinde. Nu se vindecă.”

Kimberly primește acum tratament de la medici după ce s-a întors acasă, în King County. Ea i-a avertizat pe alții să stea departe de operațiile cu preț redus.

„Nu-mi pasă cât de atrăgătoare fac ei oferta, nu o face”, a spus ea. „Pentru că rezultatul final nu va fi ceva de care ești mulțumit”.

Recent Posts

Triunghi energetic special în inima României. Locul magic din Munţii Bucegi ce abundă în energii pozitive (VIDEO)

Există numeroase povești despre diverse fenomene ciudate în jurul Sfinxului. Despre un loc mistic în…

17 minute ago

Apel la populaţie privind colectarea medicamentelor expirate, la spital. Medic: Aduc rujuri, cosmetice, uneori chiar prezervative

În mod oficial, de la începutul acestui an, medicamentele expirate sau încă în uz, dar…

47 de minute ago

Cele mai bune 4 legume pentru curăţarea vaselor de sânge

Pentru prevenirea aterosclerozei – îngustarea vaselor de sânge şi acumularea plăcilor de aterom – medicii…

o oră ago

Premierul Marcel Ciolacu, în vizită la spital la Florin Piersic. Care este starea de sănătate a maestrului

UPDATE. Evaluarea pacientului Florin Piersic, realizată duminică de către echipa medicală, arată o ameliorare a…

2 ore ago

FENOMEN rar care loveşte România, cum nu s-a mai văzut de 20 de ani (FOTO)

Un fenomen extrem de rar, care nu s-a mai văzut pe cer de 20 de…

2 ore ago

Duminica Tomii. Tradiții și obiceiuri populare de „Paștele Mic”

Duminica Tomii este prima zi de duminică de după Paşte,de altfel fiind şi singura din…

3 ore ago

Citeste si: