Sari la conținut

Cum să slăbești doar din grăsime și să îți tonifiezi mușchii. Cele mai comode metode

Cum să slăbești doar din grăsime. Începutul anului este perioada transformărilor, momentul de start al rezoluțiilor. Fiecare dintre noi avem o listă cu obiective sau dorințe pe care încercăm să le îndeplinim de-a lungul celor 12 luni. Una dintre cele mai populare rezoluții în rândul femeilor, dar și al bărbaților este de a-și reintra rapid în formă după o perioadă bogată în calorii și săracă în mișcare fizică.

Poate părea un lucru irealizabil de a elimina kilogramele în plus și toxinele din organism într-un timp scurt, însă noile tehnologii de remodelară corporală ne demonstrează contrariul.

1. Curățarea colonului

O detoxifiere internă este primul pas către un organsim echilibrat, dar și către o slăbire sănătoasă și sigură. Hidrocolonoterapia este cea mai performantă și confortabilă metodă de curățare a colonului, cu efecte uimitoare pentru organism.
„Angel of Water folosește tehnologie de ultimă oră pentru a curăța în totalitate suprafața colonului, în mod sigur eficient, cu efecte resimțite după prima ședință. Reprezintă o procedură non-invazivă, igienică și confortabilă prin care se curăță intens întregul organism”, afirmă specialistul Fit4You, Ruxandra Dragomir – kinetoterapeut, specialist în remodelare corporală & cosmetică.

2. Detoxifiere completă

Pentru o detoxifiere completă, pe lângă hidrocolonoterapia, poți opta pentru un concept japonez de purificare a organismului: Iyashi Dome. Acesta este o procedură revoluționară ce implică razele infraroșii de undă lungă, raze care există și în natură și sunt o sursă esențială în dezvoltarea materiei vii. O ședință Iyashi Dome durează 30 de minute și produce trasnpirație abundentă care echivalează cu parcurgerea a 20 de km.

În medie, într-o lună, urmând 2 sesiuni pe săptămână, se pierd până la 4 kg. Mai mult decât atât, terapia elimină metalele grele (pe lângă studiile clinice care dovedesc acest lucru, rezidurile se regăsesc pe prosop dacă există în corp), crește calitatea pielii (au fost înregistrate beneficii multiple atât în zona de anti-age, cât și la nivelul părului). De asemenea, studiile clinice confirmă faptul că, deși implică un grad ridicat de căldură, nivelul de hidratare din organism crește imediat post procedură.

Se recomandă sesiuni combinate de Iyashi Dome împrună cu sesiuni de Angel of Water pentru cele mai rapide și eficiente rezultate. Cele două terapii au și un efect de imunostimulare, ideal în această perioadă.

3. Cum să slăbești doar din grăsime. Slăbire localizată

Știm cât de greu poate fi să elimini surplusul de grăsime dintr-o anumită zonă a corpului oricât de mult sport ai face. De aceea, recomandarea specialistului este Criolipoliza. Aceasta este varianta ideală pentru o slăbire garantată în cm chiar din prima ședință. Este destinată în primul rând depozitelor de grăsime rezistente la dietă și mișcare, precum cele din zona abdomenului, coapselor, brațelor, feselor, șoldurilor. Iar, odată distruse, celulele adipoase, nu mai revin. Astfel, se obține efectul de sculptare a siluetei în doar câteva săpătămâni.

4. Cum să slăbești doar din grăsime. Tonifierea mușchilor cu minim de efort

Visul de a-ți tonifica musculatura fără a merge în sala de sport este acum realitate.
Wonder HIFEM training este o nouă tehnologie eficientă, fiind primul și singurul echipament care combină emisiile ectromagnetice focalizate și electrostimularea selectivă de înaltă intensitate pentru reconturarea corpului. Această inovație îți permite să crești masa muculară, să te tonifiezi și să elimini din excesul de grăsime în câteva ședințe.

O sesiune de Wonder echivalează cu 3 ore în sala de fitness. Printre cele mai populare beneficii se numără reducerea grăsimilor corporale, creșterea rezistenței, îmbunătățirea eficenței metabolismului.

„Tehnologia se aplică cu succes și în siguranță și în cazul persoanelor cu diastaza abdominală (afecțiune unde antrenamentul clasic al mușchilor abdominali este total interzis). Cercetările pe tehnologia Hifem au inregistrat până la 30% apropiere a mușchilor abdominali după câteva ședințe. Printre alte beneficii se numără: lifting (obținem un butt lift în 4 ședințe și brazilian lift în 8 ședinte), crește calitatea pielii, și poate fi folosit și ca metodă de recuperare ” adaugă specialistul Roberta Nedeianu – kinetoterapeut, specialist în remodelare corporală & cosmetică.

5. Cum să slăbești doar din grăsime. Metoda clasică: masajul

O metodă clasică, dar cu rezultate pe termen lung este masajul. Masajul anticelulitic este metoda ideală de a scăpa de celulită pentru persoanele care preferă o relaxare totală în timp ce le este remodelat armonios corpul. Mai mult decât atât, printre beneficiile acestuia se numără și creşterea elasticităţii pielii, eliberarea toxinelor din organism, un plus de energie şi bună dispoziţie.
De asemenea, un stil de viață sănătos este un factor important către atingerea tuturor obiectivelor de remodelare corporală.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: