Categories: Ştiri sănătate

Oana Zăvoranu, scandal cu managerul Spitalului Colțea: M-au șantajat pentru o sumă de bani. Mi-au zis că mă distrug

Oana Zăvoranu este implicată într-un scandal de zile mari. Vedeta a fost dată în judecată de medicul Bogdan Furtună, actualul manager al Spitalului Colțea, care o acuză de șantaj.

Medicul Bogdan Furtună, fost administrator al clinicii medicale deținută de vedetă și noul manager al Spitalului Colțea, a făcut declarații despre scandalul cu Oana Zăvoranu.

Medicul a explicat cum s-a ajuns în această situație și de ce a hotărât să o dea în judecată pe Oana Zăvoranu.

După ce a demisionat din clinica Oanei, din cauza unor tensiuni, Bogdan Furtună spune că ar fi fost șantajat în mod constant de către Oana Zăvoranu și avocatul acesteia, Călin Ionuț Silviu, cu 800 de mii de euro.

Potrivit România TV, Vedeta ar fi recurs la acest gest după ce medicul și-ar fi cerut banii pe care i-ar fi dat împrumut, suma de 40 de mii de euro.

Acestea fiind spuse, medicul a decis să îi dea în judecată atât pe Oana Zăvoranu, cât și pe avocatul acesteia. După ce au fost analizate problemele aduse la dosar, Curtea de Apel București a decis trimiterea în judecată a Oanei Zăvoranu pentru șantaj de către procurorii DNA.

Medicul Bogdan Furtună: M-au șantajat pentru o sumă de bani

„Curtea de Apel a constatat infracțiunea, în urma plângerii mele și au trimis-o în judecată. Eu nu am chemat-o în judecată. Eu am răspuns solicitărilor organelor abilitate. Nu am nici o teamă, decât cea de Dumnezeu. Dacă greșesc, îmi asum și răspund.

M-au șantajat pentru o sumă de bani. Amenințările au venit sub forma unui posibil scandal în presă, cu prejudicii de imagine. Mi-au zis că mă distrug în presă. Mi-au cerut 800.000 de euro. După aceea, au scăzut la 300.000 de euro.

Și ea, și avocatul mi-au spus că trebuie să merg la un notar și să semnez un document, pus de mine la dispoziția organelor de anchetă. Am întrebat cum se demonstrează notarului prejudiciul (n.r. suma transferată de medic ar fi reprezentat, oficial, returnarea unui împrumut) . Mi-au zis că notarul este prieten.”, a declarat directorul Spitalului Colțea, Furtună Ioan Bogdan, pentru Click.ro.

Recent Posts

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

21 de minute ago

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

o oră ago

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Ce condiție trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Pensionarii și persoanele în…

2 ore ago

Horoscop zilnic 17 mai. Certuri și discuții. Află care sunt zodiile care vor avea parte de dezamăgiri

Horoscop 17 mai 2024. Află care sunt predicțiile astrelor pentru toate semnele zodiacale, în materie…

2 ore ago

Psoriazis: Cauze, simptome și tratament

Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică