luni, august 15, 2022

Oana Zăvoranu este implicată într-un scandal de zile mari. Vedeta a fost dată în judecată de medicul Bogdan Furtună, actualul manager al Spitalului Colțea, care o acuză de șantaj.

Medicul Bogdan Furtună, fost administrator al clinicii medicale deținută de vedetă și noul manager al Spitalului Colțea, a făcut declarații despre scandalul cu Oana Zăvoranu.

Medicul a explicat cum s-a ajuns în această situație și de ce a hotărât să o dea în judecată pe Oana Zăvoranu.

Te-ar mai interesa: Ritualul Mariei Dragomiroiu. Ce face cu părul după...

După ce a demisionat din clinica Oanei, din cauza unor tensiuni, Bogdan Furtună spune că ar fi fost șantajat în mod constant de către Oana Zăvoranu și avocatul acesteia, Călin Ionuț Silviu, cu 800 de mii de euro.

Potrivit România TV, Vedeta ar fi recurs la acest gest după ce medicul și-ar fi cerut banii pe care i-ar fi dat împrumut, suma de 40 de mii de euro.

Acestea fiind spuse, medicul a decis să îi dea în judecată atât pe Oana Zăvoranu, cât și pe avocatul acesteia. După ce au fost analizate problemele aduse la dosar, Curtea de Apel București a decis trimiterea în judecată a Oanei Zăvoranu pentru șantaj de către procurorii DNA.

Te-ar mai interesa: De vorbă cu Gabriela Vasilescu, make-up artist. Sf...

dr. Bogdan Ioan Furtună

Medicul Bogdan Furtună: M-au șantajat pentru o sumă de bani

„Curtea de Apel a constatat infracțiunea, în urma plângerii mele și au trimis-o în judecată. Eu nu am chemat-o în judecată. Eu am răspuns solicitărilor organelor abilitate. Nu am nici o teamă, decât cea de Dumnezeu. Dacă greșesc, îmi asum și răspund.

M-au șantajat pentru o sumă de bani. Amenințările au venit sub forma unui posibil scandal în presă, cu prejudicii de imagine. Mi-au zis că mă distrug în presă. Mi-au cerut 800.000 de euro. După aceea, au scăzut la 300.000 de euro.

Te-ar mai interesa: Viața unei zodii se schimbă radical. Astrolog: Mar...

Și ea, și avocatul mi-au spus că trebuie să merg la un notar și să semnez un document, pus de mine la dispoziția organelor de anchetă. Am întrebat cum se demonstrează notarului prejudiciul (n.r. suma transferată de medic ar fi reprezentat, oficial, returnarea unui împrumut) . Mi-au zis că notarul este prieten.”, a declarat directorul Spitalului Colțea, Furtună Ioan Bogdan, pentru Click.ro.

Te-ar mai interesa: Alzheimer și Parkinson: metoda naturală care ajută...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private