Categories: Stil de viaţă

Oreste pleacă din România: „Oamenii frumoși și liberi vor triumfa. Păcat că fără mine!”

Din cuprinsul articolului

Oreste pleacă din România. Dezamăgit de sistemul românesc, fostul prezentator TV a făcut un anunț plin de amărăciune, care a luat pe toată lumea prin surprindere.

Prin intermediul unui mesaj apărut pe pagina sa de socializare, Oreste le-a povestit urmăritorilor săi ce planuri are pentru următorii ani. Decizia sa i-a uimit pe toți!

La aproape 50 de ani, Oreste este decis să părăsească definitiv România. Motivul a fost explicat chiar de prezentatorul TV, care își începe mesajul spunând că are un singur regret.

„Am un singur mare regret legat de țara mea. Sistemul românesc și-a alungat toate resursele intelectuale, artistice, politice și s-a umplut până la refuz cu mediocri, ticăloși și trădători.

Speranța mea, că se poate reconstrui, din pepiniera societății civile, o clasă politică decentă, cu viziuni coerente și consistente, s-a născut în 1994 și m-a călăuzit până în 2021. Apoi, am înțeles că nu se poate.

Am plâns și, oricât de dureros este, mă gândesc acum, la aproape 50 de ani, să mă retrag definitiv de pe aceste minunate meleaguri, blestemate de a fi jefuite de factorul intern.

Voi închide definitiv cercul aspirațiilor mele naive în 2024. Ziua în care voi schimba prefixul nu mă va găsi în țara mea. Dar flacăra speranței va continua și până la urmă va arde din temelii spurcăciunea din sistem, iar oamenii frumoși și liberi vor triumfa! Păcat că fără mine! Dumnezeu să ne ajute și să ne ierte pe toți!”, este mesajul transmis de Oreste.

Prins cu droguri

Anul trecut, Oreste Teodorescu a avut și probleme cu legea. Jurnalistul a fost oprit în trafic de un echipaj al Brigăzii Rutiere. Obligat să facă un test cu aparatul DrugTest, s-a dovedit că a consumat cannabis. Acest episod vine după cel din 2018, când fostul prezentator a fost audiat într-un dosar de trafic de droguri la DIICOT Ploiești.

În același dosar au fost implicați designerul Răzvan Ciobanu, Raluca Bădulescu, Carmin Ionescu, fiul lui Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5, și cântărețul Elis Armeanca.

 

Recent Posts

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

1 minut ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

31 de minute ago

19 mai 2022. Sfântul Mucenic Patrichie, mare vindecător de boli. Rugăciunea în această zi îți aduce alinare și te scapă de necazuri

În ziua de 19 iunie, creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Mucenic Patrichie, episcopul Prusiei…

o oră ago

Alimente și băuturi care mențin un ficat sănătos și fericit. Reduc riscul de boli hepatice, de la hepatită, la cancer de ficat

Alimente și băuturi pentru un ficat sănătos. Ficatul funcționează și ca un organ care ajută…

2 ore ago

Bonă reținută în București. Părinții au filmat-o când le agresa copilul de un an

Bonă reținută în București. O femeie care avea grijă de un băiețel de un an…

2 ore ago

Citeste si: