Categories: Stil de viaţă

Pași pentru curățarea Karmei. Ritualul de eliberare pentru o viață mai bună

Există mai multe modalități de a șterge tabloul karmic al cuiva. Primul pas este de a înțelege care este karma negativă sau tabloul karmic negativ.

Astrologia și numerologia sunt de neprețuit în descoperirea karmei negative și a regresiei în viețile anterioare.

Numerologie

Numerologia este o știință străveche, bazată pe ideea că fiecare dintre noi este o ființă spirituală, care se încarnează pe un plan dimensional (Pământ sau Gaia) de mai multe ori pentru a evolua în continuare spre stări superioare de conștiință.

În timpul lungului nostru periplu evolutiv al sufletului, în multe încarnări de viață, am acumulat o bogăție de înțelepciune și am făcut multe alegeri bune care ne sunt benefice în viețile viitoare. Cu toate acestea, am făcut, de asemenea, multe greșeli și, uneori, am abuzat și am folosit greșit darurile care ne-au fost oferite.

Pentru a corecta astfel de erori de utilizare greșită și abuz de daruri, ne asumăm sarcini suplimentare pentru a învăța o anumită lecție pe care nu am reușit să o învățăm în viețile anterioare. Științele oculte se bazează pe credința în reîncarnare.

În numerologie, te ajută să afli dacă ai numere de datorii karmice (de exemplu, 13, 14, 16 și 19), precum și numere de lecții karmice (derivate din numerele care lipsesc din numele tău).

De asemenea, este util să afli care sunt numerele tale de provocare, pe lângă numărul de maturitate, numărul zilei de naștere, literele Cornerstone și Capstone din numele tău etc. Cu cât mai multă înțelegere a esenței și personalității adevăratului tău sine, cu atât mai bine!

Astrologie

În astrologie, este util să vă cunoașteți Nodurile (Sud și Nord) și semnul din Casa Karma (Casa a 12-a).

Semnul din Nodul tău de Sud dezvăluie lecția cea mai proeminentă din viața ta trecută, la care te întorci în mod înnăscut atunci când te simți provocat în această încarnare a vieții prezente.

Nodul tău de Nord dezvăluie ceea ce trebuie să înveți în această încarnare a vieții actuale. Casa a 12-a arată zona cea mai imediată a lecțiilor, care sunt prezentate ca o continuare a celei mai recente vieți trecute. Casa a 12-a și ambii noduri lucrează împreună, astfel încât să puteți învăța lecții karmice și să ștergeți datoriile karmice. Împreună, ele fac în așa fel încât să puteți merge mai departe și să vă atingeți scopul spiritual superior al vieții actuale și, astfel, să avansați sufletul în călătoria sa.

Casele astrologice a 2-a, a 6-a și a 10-a (Casele Succesive) sunt Case de Lucru care dezvăluie care sunt resursele noastre (denotate de cele 4 elemente ale Zodiacului, a/k/a Triplicitățile). Aceste Case dezvăluie cele mai oportune domenii de carieră care le vor permite oamenilor să îmbunătățească societatea și, în același timp, să câștige bani pentru a-și finanța visele și dorințele individuale. Aceste Case îi ajută pe oameni să-și trăiască viața în termenii lor.

Cum stiu ca am nevoie de acest proces de constientizare si vindecare?

Iata mai jos cateva semne care arata existenta unor poveri ce nu ne apartin:

  • Nu inteleg de ce nu ma inteleg deloc cu copii si am senzatia ca nu sunt un parinte bun
  • Nu inteleg de ce atrag tot timpul prieteni sau parteneri care ma tradeaza
  • Nu inteleg de ce nu reusesc sa ma conectez cu corpul meu
  • Nu inteleg de ce ma irit sau infurii fara niciun motiv sau nu am chef de nimic
  • Nu inteleg de ce ii pun pe altii pe primul loc
  • Nu inteleg de ce ma simt tot timpul dator sa muncesc
  • Nu inteleg de ce nu am curajul sa cer ajutorul nimanui sau sa spun ca mi-e greu

Exercițiu de curățare a karmei și vindecare a traumelor emoționale

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

„Arhanghel Mihail, prin aceasta mă iert şi îi iert pe toţi ceilalţi pentru tot şi toate relele făcute mie în această viaţă şi în orice altă viaţă. De asemenea cer iertare de la mine şi de la toţi ceilalţi pentru orice rău mi l-am făcut mie sau altora în această viaţă şi în orice altă viaţă.

Cer o renaştere completă din toată karma legată de această viaţă sau orice altă viaţă. Eu aduc Mulţumiri pentru toate Lecţiile mele binecuvântate şi pot spune că am învăţat din Lecţiile mele binecuvântate. Acum, în această Stare de Iubire Necondiţionată, cer Arhanghelului Mihail să taie toate legăturile tale karmice cu evenimente trecute. Cer Arhanghelului Mihail cu o inimă deschisă Curăţirea de Karmă negativa.

Arhanghel Mihail, prin aceasta mă iert şi îi iert pe toţi ceilalţi pentru tot şi toate relele făcute mie în această viaţă şi în orice altă viaţă. De asemenea cer iertare de la mine şi de la toţi ceilalţi pentru orice rău l-am făcut mie sau altora în această viaţă şi în orice altă viaţă”.

Recent Posts

Consecințe neașteptate din cauza schimbărilor climatice

Consecințe neașteptate din cauza schimbărilor climatice care generează noi presiuni asupra sistemului de sănătate. Bunăstarea…

4 ore ago

Câți ani de vechime trebuie să ai ca să-ți crească pensia cu aproape 1500 lei la recalculare

Câți ani de vechime trebuie să ai ca să-ți crească pensia cu aproape 1500 lei…

5 ore ago

Ce se întâmplă cu creierul în prima jumătate a somnului

Există trei nevoi fundamentale ale oamenilor pentru a supraviețui: alimentația, oxigenul și somnul. Odihna este…

5 ore ago

Anii lucrați în străinătate se adaugă la calculul pensiei din România?

O întrebare tot mai frecventă în rândul românilor în ultima perioadă este dacă anii lucrați…

6 ore ago

Cele două zodii care își îndeplinesc cel mai mare vis în săptămâna 13 – 19 mai

Două zodii norocoase își îndeplinesc visurile, săptămâna aceasta. Pentru acești nativi, zilele actuale par să…

6 ore ago

Un tânăr a făcut necroză hepatică și a murit la câteva ore după ce a mâncat acest aliment reîncălzit

Un student în vârstă de 20 de ani din Belgia a făcut necroză hepatică și…

7 ore ago

Citeste si: