Planta minune care distruge cancerul. Dr. Adina Alberts: Vindecă orice. Este menționată și în Cărțile Sfinte

Planta minune care distruge cancerul. Dr. Adina Alberts: Vindecă orice. Este menționată și în Cărțile Sfinte.

Pe lângă vaccinul împotriva cancerului de col uterin, una dintre cele mai sigure măsuri este prevenția. Examenul Papanicolau efectual regulat ar trebui să fie un indicator al stării de sănătate de luat în seamă.

Planta minune care distruge cancerul. Dr. Adina Alberts: Vindecă orice

Există, însă, pe lângă o foarte bună igienă sexuală, o plantă minune, care „ține în frâu” infecția cu human papilloma virus. Medicul Adina Alberts explică pe larg despre ce este vorba, într-o postare pe pagina de Facebook.

„Una dintre primele cauze de deces prin cancer în rândul femeilor este cancerul de col uterin. Știm bine că apariția acestuia este favorizată de infecția cu human papilloma virus. Știm, de asemenea, că există vaccin împotriva acestei patologii iar medicii ne îndeamnă să ne vaccinăm copilele începând cu vârsta de 9 ani.

Dar haideți să căutăm în literatura medicală de specialitate și alte remedii și să vedem dacă există și alte căi prin care putem să prevenim apariția cancerului de col uterin. Sau să tratăm o astfel de infecție.

  • În primul rând trebuie să subliniez că o viață sexuală responsabilă și utilizarea prezervativului reprezintă cele mai bune metode de a preveni îmbolnăvirile. Și această învățatură trebuie să facă parte, obligatoriu, din curicula de igienă sexuală, materie pe care toți copiii noștri ar trebui să o studieze în școli.
  • Iată însă că există o plantă care poate “ține în frâu” această infecție. Despe Nigella Sativa v-am mai vorbit. Se mai numește CHIMEN NEGRU sau negrilică și v-am mai povestit că este menționată atât în Biblie cât și în Coran, dar și în Tora, fiind numită “planta care vindecă orice”. Studiile publicate în cea mai prestigioasă bibliotecă medicală din lume, cea americană, întăresc și subliniază efectul extraordinar de bun al uleiului (obținut prin presarea la rece) acestor semințe asupra împiedicării proliferării celulelor maligne la nivelul colului uterin.
  • În comerț puteți găsi capsule care conțin ulei de negrilică sau puteți găsi flacoane cu ulei de chimen negru presat la rece pe care-l puteți utiliza în mai multe moduri. Ideal ar fi să citiți prospectul și să folosiți produsul așa cum scrie în prospect. O singură atenționare ar fi aceea că persoanele care au tratamente anticoagulante în desfășurare, pentru diverse patologii, trebuie să consulte medicul înainte de administrarea uleiului de chimen negru.
  • Doamnelor, mergeți măcar o dată la doi ani și faceți examenul Papanicolau. Dacă rezultatul este modificat în vreun fel, urmați indicațiile medicilor ginecologi. La acestea puteți adăuga fără probleme și uleiul de chimen negru. Repetați examenul Papanicolau după 2 luni de administrare de ulei de chimen negru. Este posibil să fiți uimite de rezultate!”, a scris dr. Alberts.

Chimenul negru, beneficii asupra stării de sănătate

Chimenul negru a fost folosit de secole în scopuri medicinale. Oamenii l-au considerat un leac minune pentru toate bolile.

Proprietățile vindecătoare ale chimenului negru rezultă din vitaminele și elementele conținute de acesta. Există multe substanțe active valoroase în semințele negre. Conține, printre altele acizi grași nesaturați, uleiuri esențiale (de exemplu, ulei volatil), flavonoide, beta-caroten, vitamina E.

Aceste substanțe sunt antioxidanți și au proprietăți anti-cancer. Acțiunea lor inhibă, de asemenea, procesele oxidative, ceea ce reduce riscul bolilor cardiovasculare. În plus, semințele negre conțin vitamine B, calciu, magneziu, potasiu, zinc, seleniu și fier.

În prezent, chimenul negru este utilizat în principal de medicina naturistă.

  • Proprietăți anti-ulcer – chimenul negru reduce riscul de deteriorare a mucoasei gastrice;
  • Antialergic, motiv pentru care chimenul negru este utilizat pentru a trata alergiile, dermatita atopică sau astmul alergic;
  • Prevenirea și susținerea tratamentului anemiei, totul deoarece planta conține compuși care contribuie la creșterea nivelului de hemoglobină și eritrocite;
  • Efectele benefice asupra sistemului nervos includ proprietăți antidepresive, îmbunătățirea memoriei, atenției și concentrării, reducerea stresului;
  • Un efect pozitiv asupra tensiunii arteriale și a proprietăților de scădere, prin urmare chimenul negru este unul dintre produsele incluse în dieta persoanelor cu hipertensiune;
  • Acțiune preventivă în domeniul aterosclerozei și a altor boli cardiovasculare;
  • Reglarea glicemiei și efectul anti-diabetic;
  • Acțiune preventivă împotriva cancerului – substanțele conținute în semințele de chimen negru au scopul de a distruge celulele canceroase fără a dăuna celor sănătoase; chimenul negru este gândit să protejeze împotriva: cancerului la sân, cancerului de col uterin, colonului, prostatei, laringelui și adenoamelor pancreatice;
  • Proprietățile de vindecare ale bolilor și infecțiilor tractului respirator superior- facilitează expectorația secretată și reduce cantitatea de mucus vizibil, precum și îmbunătățește funcția bronșică.

Recent Posts

Cercetătorii au descoperit de ce fumătorii iau rapid în greutate atunci când se lasă de fumat

Fumătorii care intenționează să renunțe sunt adesea îngrijorați de creșterea în greutate care vine la…

3 minute ago

Ce trebuie să știi înainte de o mamografie. Un radiolog explică cum să te pregătești cel mai bine

Ce să știi despre mamografie. De ce este important să faci o mamografie de rutină…

34 de minute ago

Ce este insuficiența hepatică. De ce apare și care sunt semnele revelatoare

Ce este insuficiența hepatică. Ficatul este cel mai mare organ din corpul uman și servește…

o oră ago

Ce sume de bani mai încasează ucrainenii refugiați din România, de la 1 mai. Ce condiții trebuie să îndeplinească

După începerea războiului în februarie 2022, ucrainenii au fost nevoiți să fugă din calea bombardamentelor.…

2 ore ago

Grăsimea de pe brațe ar putea prezice riscul de fracturi ale coloanei vertebrale, la persoanele de peste 50 de ani

Măsurarea masei totale de grăsime din brațe ar putea ajuta la prezicerea riscului de fracturi…

2 ore ago

Medici experți avertizează: Dacă observați aceste simptome, ar putea fi noua variantă COVID

Noua variantă COVID este KP.2, iar experții spun că este cea mai proeminentă tulpină la…

3 ore ago

Citeste si: