Plantele care ne pun viața în pericol. Lidia Fecioru: „Ai senzaţie de vomă, te doare capul şi nu îți să-ţi dai seama de la ce”

Plantele care ne pun viața în pericol. Lidia Fecioru: „Ai senzaţie de vomă, te doare capul şi nu poţi să-ţi dai seama de la ce”.

Există plante care nu sunt deloc benefice pentru sănătatea noastră, ba dimpotrivă. Ingerate, sau doar atinse, acestea sunt extrem de toxice. Prin urmare, este indicat să le recunoaștem și să nu intrăm în contact cu ele.

Plantele care ne pun viața în pericol. Lidia Fecioru: „Ai senzaţie de vomă, te doare capul şi nu poţi să-ţi dai seama de la ce”

Lidia Fecioru a vorbit, la Antena 3, despre plantele care ne fură energia, dar şi despre cele care ne aduc energie pozitivă.

„Câteodată, stai în casă şi ai senzaţie de vomă, te doare capul şi nu poţi să-ţi dai seama de la ce. Sunt anumite plante care te obosesc.

De exemplu, porumbarul. Să nu se aducă ramuri de porumbar, pentru că legenda spune că, coroana lui Iisus Hristos a fost făcută din porumbar. A adus atât de multă durere, iar ea şi acum aduce durere în casă. Se spune că, dacă îl aduci în casă, urmează să ai un deces în casă.

Salcâmul galben a fost îndelung folosită pentru magia de toate felurile pentru purificare şi curăţare. Cei care credeau în proprietăţile ei, agăţau acest salcâm la uşă, dar nu aduceau în casă. E bine să o pui afară ca să nu intre ghinionul.

Laptele cucului sau euforbia. Se spune despre această plantă că dacă este adusă în interiorul casei, le poate aduce locuitorilor depresie sau boli fizice. Totuşi, lăsat afară, în aer liber, îi protejează pe cei nou-născuţi.

Hortensia este foarte frumoasă şi înfloreşte frumos, dar atrage ghinion în dragoste. Dacă o tai şi o pui în vază se pune că dacă în acea casă există fete nemăritate, acestea vor rămâne nemăritate toată viaţa.

Dacă ai o plantă de limba soacrei în casă, ar fi bine să scapi de ea cât mai repede. Se spune că, atrage gândurile negative şi învrăjbeşte locuitorii din casă.

Planta păianjen, alături de plantele care cresc în jos, duc toată energia pozitivă în jos. Se spune că,  ele nu trebuie să fie ţinute în casă pentru că atrag energiile negative şi chiar decesul.

Deşi este un puternic purificator de aer, chiparosul era numit în antichitate şi arborele morţii. Atrage moartea şi energiile negative. Este de 4 ori mai puternica decât crinul.

Orhideea este o floare adorată de întreaga lume. Se consideră a fi un dar foarte frumos. Poate influenţa negativ pe cei care sunt nehotărâţi şi nu au voiţă de fier. Se pare că apogeul este dimineaţa, devreme sau în toiul nopţii.

Feriga este tot o plantă curgătoare. Absoarbe energiile benefice din casă şi te lasă fără vlagă şi voinţă. Nu este o plantă potrivită pentru mediul ambiental. O soluţie ar fi să o pui în faţa televizorului. Se încarcă cu energia electrostatică a electrocasnicelor. Este posesivă. Îţi poate pune viaţa în pericol”, a spus Lidia Fecioru.

Top 4 plante benefice

„Violeta africană este o plantă sacră care aduce energiile bune în casă.

Iasomia, care miroase super şi este sezonul ei, dacă o aducem în casă, aduce energie pozitivă.

Planta banilor este bine să o avem în casă. Chiar în ghiveci se pune un bănuţ. Se spune că îţi umble casa de bani.

Busuiocul cerbilor este altă plantă benefică. Dacă obişnuim să ne certăm în casă, ar fi bine să aveam această plantă. Atrage armonia şi liniştea în familie. Mare atenţie la copii, pentru că este toxică.”, a mai spus Lidia Fecioru, potrivit sursei citate.

Recent Posts

Vremea o ia razna la final de săptămână. Prognoza ANM s-a modificat

Vremea o ia razna de vineri, 17 mai. ANM a revizuit prognoza meteo și prevede…

18 minute ago

Două planete aduc noroc și belșug pentru mai multe zodii. Zodia care poate să își îndeplinească o mare dorință până pe 31 Mai

Cristina Demetrescu vestește o perioadă favorabilă pentru câteva semne zodiacale. Dorințele cele mai mari se…

47 de minute ago

Aurul verde: infuzia antiinflamatoare ancestrală asiatică care este cheia tinereții

Printre curiozitățile pe care le ascunde ceaiul verde, una dintre cele mai frapante este faptul…

o oră ago

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

2 ore ago

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică