sâmbătă, iunie 25, 2022

Plantele care ne pun viața în pericol. Lidia Fecioru: „Ai senzaţie de vomă, te doare capul şi nu poţi să-ţi dai seama de la ce”.

Există plante care nu sunt deloc benefice pentru sănătatea noastră, ba dimpotrivă. Ingerate, sau doar atinse, acestea sunt extrem de toxice. Prin urmare, este indicat să le recunoaștem și să nu intrăm în contact cu ele.

Plantele care ne pun viața în pericol. Lidia Fecioru: „Ai senzaţie de vomă, te doare capul şi nu poţi să-ţi dai seama de la ce”

Lidia Fecioru a vorbit, la Antena 3, despre plantele care ne fură energia, dar şi despre cele care ne aduc energie pozitivă.

Te-ar mai interesa: Depresie după avort spontan: 5 moduri de a face fa...

„Câteodată, stai în casă şi ai senzaţie de vomă, te doare capul şi nu poţi să-ţi dai seama de la ce. Sunt anumite plante care te obosesc.

De exemplu, porumbarul. Să nu se aducă ramuri de porumbar, pentru că legenda spune că, coroana lui Iisus Hristos a fost făcută din porumbar. A adus atât de multă durere, iar ea şi acum aduce durere în casă. Se spune că, dacă îl aduci în casă, urmează să ai un deces în casă.

Salcâmul galben a fost îndelung folosită pentru magia de toate felurile pentru purificare şi curăţare. Cei care credeau în proprietăţile ei, agăţau acest salcâm la uşă, dar nu aduceau în casă. E bine să o pui afară ca să nu intre ghinionul.

Te-ar mai interesa: Cât de periculos este leșinul: 5 semne care alerte...

Laptele cucului sau euforbia. Se spune despre această plantă că dacă este adusă în interiorul casei, le poate aduce locuitorilor depresie sau boli fizice. Totuşi, lăsat afară, în aer liber, îi protejează pe cei nou-născuţi.

Hortensia este foarte frumoasă şi înfloreşte frumos, dar atrage ghinion în dragoste. Dacă o tai şi o pui în vază se pune că dacă în acea casă există fete nemăritate, acestea vor rămâne nemăritate toată viaţa.

Te-ar mai interesa: Monica Pop, după ce a fost operată de cancer pentr...

Dacă ai o plantă de limba soacrei în casă, ar fi bine să scapi de ea cât mai repede. Se spune că, atrage gândurile negative şi învrăjbeşte locuitorii din casă.

Planta păianjen, alături de plantele care cresc în jos, duc toată energia pozitivă în jos. Se spune că,  ele nu trebuie să fie ţinute în casă pentru că atrag energiile negative şi chiar decesul.

Deşi este un puternic purificator de aer, chiparosul era numit în antichitate şi arborele morţii. Atrage moartea şi energiile negative. Este de 4 ori mai puternica decât crinul.

Te-ar mai interesa: Val de căldură cu consecințe grave asupra populați...

Orhideea este o floare adorată de întreaga lume. Se consideră a fi un dar foarte frumos. Poate influenţa negativ pe cei care sunt nehotărâţi şi nu au voiţă de fier. Se pare că apogeul este dimineaţa, devreme sau în toiul nopţii.

Feriga este tot o plantă curgătoare. Absoarbe energiile benefice din casă şi te lasă fără vlagă şi voinţă. Nu este o plantă potrivită pentru mediul ambiental. O soluţie ar fi să o pui în faţa televizorului. Se încarcă cu energia electrostatică a electrocasnicelor. Este posesivă. Îţi poate pune viaţa în pericol”, a spus Lidia Fecioru.

Te-ar mai interesa: Te-ai săturat de ceaiul verde? Încearcă ceaiul de ...

Top 4 plante benefice

„Violeta africană este o plantă sacră care aduce energiile bune în casă.

Iasomia, care miroase super şi este sezonul ei, dacă o aducem în casă, aduce energie pozitivă.

Planta banilor este bine să o avem în casă. Chiar în ghiveci se pune un bănuţ. Se spune că îţi umble casa de bani.

Busuiocul cerbilor este altă plantă benefică. Dacă obişnuim să ne certăm în casă, ar fi bine să aveam această plantă. Atrage armonia şi liniştea în familie. Mare atenţie la copii, pentru că este toxică.”, a mai spus Lidia Fecioru, potrivit sursei citate.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private