Categories: Stil de viaţă

Pozițiile planetelor ne dictează viața. Astrolog: Anul nefericirii și al suferinței

Pozițiile planetelor ne dictează viața. Un renumit astrolog ne transmite că 2022 este anul nefericirii și al suferinței. Anul  2022 va fi copia fidelă a anului trecut? Daniela Simulescu a realizat astrograma. Uite la ce să se aștepte nativii tuturor zodiilor. Ce urmează?

„Astrograma ne arată un Saturn pe cuspida casei 5. Ce înseamnă asta? Austeritate! Saturn pe cuspida 5 are legătură și cu copiii. Sunt curioasă câți vor mai dori să facă un copil de la anul?! Natalitatea cum va fi? Nu va fi foarte bună! Nu degeaba s-au gândit la un minister al familiei și că ceva trebuie făcut în acest sens”, potrivit Astrologului Daniela Simulescu.

Fiecare ne vom înfrâna anumite pofte

Saturn o să afecteze foarte mult natalitatea, poate mai mult ca în alți ani sau poate vom auzi niște știri mai alarmante, la modul că nu se raportează doar la 2022, dar fac așa o predicție pentru mulți ani de acum în colo…”

„Vorbim foarte mult și despre nefericire și cu Jupiter care a intrat recent în Pești, o să vedeți multe discuții despre sănătatea mintală. Vom începe să avem probleme, ne vom simți foarte depresivi. Începem anul cu curaj, călătorii, învățăm, studiem, dar undeva ne vom lovi de o condiție, de niște limite personale și ne nefericirea cu care noi am crescut, pentru că noi preferăm să zicem că suntem bine, dar înauntru să fim putrezi.

Vorbim despre natalitate și veți vedea că dorința va fi să avem mai multe evenimente ca până acum, nu știu cum le vom putea face, vorbim și de faptul că nu vom mai avea acces la banii noștri ca până acum, nu vom mai avea fonduri ca până acum și ne vom baza pe fonduri venite din altă parte.

Mulți dintre noi se vor gândi unde stau, cu chirie, la casă, sistemul imobiliar, sistemul de achiziții, piața imobiliară se va schimba! Avem acolo foarte multe planete în anul 2022, inclusiv acum, de Revelion, toți vom discuta cu un pahar de șampanie în mână unde rămânem, dacă ne mutăm, unde ne mutăm, sunt prețuri mari, nu ne putem atinge, nu ne putem gândi la ele… este o altă tematică importantă a acestui an”, mai spune astrologul.

„Sistemul de sănătate va rămâne o nebuloasă în România în 2022. Declarații că facem, că dregem, vor învăța să mușamalizeze sau vor încerca să ascundă mai bine anumite situații, să pară că lucrurile sunt sub control.

 Saturn ne arată exact că ne-am pierdut inocența aceea de a fi copil, de a dansa, de a te bucura, dar interacțiunile sociale, din păcate, nu vor mai fi cum au fost și o să stați și o să vă uitați.

O grijă mai mare și nu neapărat din cauza pandemiei. Asta era în noi, dar în trecut eram animale sociale pentru că ne cerea lumea în care trăim. Acum nu ne mai cere, lumea ne spune că fim mai circumspecți. Când Venus e în Capricorn e mai rigid, mai calculat, vom fi mai calculați în a ne alege partenerii, comunitatea din care facem parte, anturajul. Dintr-o dată ne trezim că familia e mai importantă. Bună, răi, ai noștri sunt”.

Proteste și chinuri anul viitor… trecem peste. Numai lupi moraliști vom avea în 2022

Putem să renunțăm la ce credem noi să avem, ca să devenim mai liberi, ca să ne extindem, să nu mai depindem de faptul că vreau să-mi fac un credit, de faptul că părinții mă ceartă că trebuie să rămân acolo ca să am un serviciu stabil. Efectiv, să îmi văd de libertatea personală.

În 2022, undeva în 12 aprilie, avem o conjuncție Jupiter, Neptun în Pești. Cu acest aspect putem înnebuni la propriu sau la figurat, dar un lucru face, îți dă o oarecare inconsțiență, nebunie, să ieși din situații ca să fii mai liber, să nu mai răspunzi în fața nimănui”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS.

Recent Posts

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică care poate vindeca orice, mai puțin MOARTEA: Să o luăm preventive. Este anticancerigen…

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică. Cum să prevenim cancerul cu produse naturale. Sfaturile medicului…

7 ore ago

Horoscop 15 mai 2024. Berbec, nu te grăbi să dai un răspuns. Vărsător, te poți confrunta cu mici piedici

Horoscop 15 mai 2024. Nativii din zodia Berbec este sfătuită de astrologi să nu se…

8 ore ago

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce criterii trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce…

8 ore ago

Medic român: Bolile de piele au un impact foarte mare

Bolnavii de cancer de piele au nevoie de consiliere psihologică pentru a face față emoțiilor…

9 ore ago

Cum se pregătesc oamenii de știință pentru o nouă pandemie: Protecție mai largă pentru omenire

Nou modul de protecție împotriva amenințărilor pandemice viitoare. oamenii de știință iau în considerare modul…

9 ore ago

Bucureștiul are un nou Spital de Stomatologie. Unde este situat și ce are în dotare unitatea medicală

Bucureștiul are acum un nou Spital de Stomatologie. Unitatea se află în sectorul 4.  Această…

10 ore ago

Citeste si: