Categories: Stil de viaţă

Previziune grea pentru o zodie! Ce trebuie să facă în 2023. Astrolog: Este foarte important

Daniela Simulescu, astrolog, revine cu o atenționare importantă pentru o zodie. Iată ce este important să facă Gemenii în 2023. Țineți cont de recomandare!

„Jupiter se întoarce în Berbec și vă ajută să rezolvați ce a început între 11 mai și 28 octombrie. Dacă ați făcut chestii la care nu v-ați gândit până acum, v-ați dat seama pe parcurs că au apărut și lucruri mai neplăcute, le-ați acceptat, acum Jupiter zice hai să vedem ce s-a întâmplat, hai să vindecăm, hai să echilibrăm, hai! Jupiter va sta acolo până pe 16 mai. Trebuie să vă bazați și pe ceilalți. Nu trebuie să vă fie rușine. Prezentați-vă lumii așa cum sunteți!

Este o perioadă plină de cheltuieli. Multe, multe, multe cheltuieli! V-aș recomanda să vă faceți un plan financiar pentru 2023, este foarte important. Uitați-vă în contul de economii, uitați-vă și la datorii și, dacă puteți în 2023 să le mai stingeți, atunci este perfect”, a spus astrologul Daniela Simulescu despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie.

Pe 21 decembrie, Jupiter revine acolo unde a fost în perioada 11 mai – 28 octombrie. „Deci, dacă vrei să știi, ce îți va aduce Marele Benefic, te invit să îți reamintești. Acum vei găsi poate rezolvare sau resursele necesare să începi un proiect. Când Jupiter tranzitează Berbecul, aduce încredere, inițiativă. Avem din nou posibilitatea să începem ceva, să ne creăm o altă existență, o altă viață”, a precizat Daniela Simulescu.

Ultima Lună Nouă din 2022

Lună Nouă în Capricorn. Daniela Simulescu, astrolog, despre ultima Lună Nouă din 2022 și cea mai bună zi pentru a ne fixa rezoluțiile pentru anul viitor. Iată mesajul astrelor!

„Când vorbim de Lună Nouă, vorbim despre o conjuncție între Soare și Lună, adică despre partea conștientă reprezentată de Soare și partea subconștientă reprezentată de Lună. Cu alte cuvinte, Soarele reprezintă o energie vizibilă adică așa cum suntem noi, iar Luna este o energie invizibilă, adică ceea ce simțim. partea de ego. Când cei doi aștri se întâlnesc, preiau unul de la celalalt.

Luna Nouă în Capricorn vorbește despre un nou început, dar despre un început mai greoi. Energia Capricornului ține de organizare, de disciplină, de perfecționism, în timp.

Nu doar Luna și Soarele se află în Capricorn. Iată mai avem trei aștri destul de importanți: Mercur, care va retrograda pe data de 29 decembrie, Venus și Pluto. Putem spune că avem un Stellium în Capricorn în această zi de 23 decembrie.

Când avem atât de multă energie acolo, putem să avem impresia că lucrurile merg mai greu. Salvarea vine, însă, de la Jupiter care a intrat în Berbec pe 20 decembrie. Luna Nouă va fi în careu cu Jupiter.

Cea mai bună zi pentru a ne pune rezoluțiile pentru anul viitor

Când vorbim de Lună Nouă, vorbim de începuturi, de intenții, de manifestare. Este cea mai bună zi pentru a ne pune rezoluțiile pentru anul viitor. Această Lună Nouă ne cere să acționăm, chiar dacă nu va fi ușor. Este foarte important să ne notăm sau să ne înregistrăm rezoluțiile.

Luna și Soarele în Capricorn ne cer să facem lucrurile cu discreție, matur și responsabil, însă Jupiter în Berbec ne cere să facem lucrurile într-un mod măreț. Fiind un careu între cele două energii, atunci când ne vom seta intențiile, trebuie să găsim un echilibru, să nu exagerăm.

Ca și recomandare, atunci când ne vom scrie intențiile, pe data de 23 decembrie, să ne gândim la sfera profesională, la ce ne dorim de la noi în anul 2023, să ne acceptăm reușitele și lucrurile pe care nu am reușit să le bifăm în anul 2022, să nu ne victimizăm.

Finalul de an ne îndeamnă să ne asumăm nereușitele, să nu ne victimizăm și să nu mai dăm vina pe nimeni pentru că nu am avansat la job. Blândețea exagerată nu-și are rostul.

Astfel, intențiile setate vor veni cu victimizare, ceea ce ne sabotează. Energia Capricornului vrea realitatea așa cum este ea. Schimbarea vine din acceptate. Așa că, vă invit să vă înregistrați intențiile făcându-le pe plac atât energiei Capricornului, cât și lui Jupiter în Berbec, adică măreț, dar treptat.

Nu așteptați finalul de an. Profitați de această zi de 23 decembrie și setați-vă intențiile. Începeți mai întâi cu partea profesională , apoi cu cea personală”, transmite Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens.

 

 

Recent Posts

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

9 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

10 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

10 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

11 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

11 ore ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

12 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra