miercuri, februarie 8, 2023

Zodia care primește un AVERTISMENT. Nativii sunt sfătuiți să aibă mare grijă și să nu cheltuie bani în săptămâna 12-18 Decembrie. Iată sfaturile astrologului!

Horoscop Gemeni. „Ce trebuie să faci zilele acestea, săptămâna viitoare și până la începutul noului an, undeva pe 15 ianuarie își oprește retrogradarea Mercur, este să ai grijă cu cheltuielile!

Atunci când vorbim de Casa a 8-a discutăm de pierderi. Vorbim despre pierderile noastre, ale altora, e o luptă de supraviețuire.

Te-ar mai interesa: Medicul Radu Zamfir: Acestea sunt simptomele cance...

Ți-aș recomanda următoarele: Dacă nu ai de luat anumite cadouri, de exemplu, că ești obligat, mergi la un eveniment sau ți-a luat cineva un cadou și simți să i-l dai și tu înapoi, în caz contrar nu cheltui banii! Pentru că îi cheltui doar de dragul de a-i cheltui.”, a spus Daniela Simulescu pentru nativii din zodia Gemeni, dar şi pentru cei cu ascendent în această zodie.

Horoscop Gemeni. „În Casa a 8-a este și Venus, nu doar Mercur. Prin urmare, atât îți trebuie, să consideri că dacă îți cumperi o haină și să spui că arată într-un fel pe tine, nu!

Zodia care primește un AVERTISMENT

Ai nevoie de o transformare, dar această transformare nu va veni cumpărându-ți ceva, pentru că îți vei cumpăra haine, dar dacă tu, pe interior, pe dinăuntrul tău te simți la fel… nu diploma, nu haina te face mai bine, nu!

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic: ce înseamnă un gram de sare și cum ...

Tu trebuie să lucrezi cu tine, tu trebuie să îți dai seama care îți sunt dorințele cele mai ascunse, pasiunile tale, impulsurile cele mai puternice. Nu încerca să fugi de ele, ci stai cu ele, în perioada de post, asta e! Suntem oameni! Unii se vor raporta la zona asta, alții poate că nu!”, mai transmite Daniela Simulescu.

„Deci, stați cu impulsurile voastre cele mai puternice! Pe urmă, iată, Soarele stă în Casa a 7-a cu Neptun, grijă la relațiile din jur!

Te-ar mai interesa: O legendă a muzicii populare considerată „Tezaur u...

Aș putea să spun că este vorba doar relația afectivă, dar bănuiala mea este că nu e doar atât. Mai este și Marte retrograd în semnul vostru, deci vă spun să nu aveți tendința să credeți pe cine nu trebuie și să nu aveți încredere în cine trebuie!”, a menționat Daniela Simulescu.

Horoscop Gemeni: „Grijă mare la oamenii foarte narcisiști din lumea voastră, care vă fac să credeți lucruri! Cereți dovadă! Dacă nu cereți dovadă, cu Mercur în Casa a 8-a vă lăsați tentați să credeți toate informațiile, precum e telefonul fără fir.

Te-ar mai interesa: Un medicament luat frecvent de oameni ar putea cre...

La voi ajung niște frânturi și voi le țeseți, faceți acolo ditamai macrameul, o poveste. Cred că aveți nevoi și de o poveste, ca să nu stați cu ale voastre vă trebuie alte povești, nu! Grijă mare la cheltuieli, grijă mare cui oferiți puterea voastră!”, a concluzionat astrologul Daniela Simulescu, potrivit DCnews.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private