Categories: Stil de viaţă

Previziuni Nostradamus 2023: Apariția unui Anticrist, al treilea război mondial și moartea monarhiei

Nostradamus a fost un astrolog din secolul al XVI-lea, doctor al ciumei, acuzat de erezie și clarvăzător cu barbă, care a fost considerat că a prezis Marele Incendiu din Londra, ascensiunea lui Hitler la putere, atacurile din 11 septembrie 2001 și pandemia COVID-19, pentru a numi doar câteva.

Câteodată corecte, dar de cele mai multe ori greșite, profețiile bărbatului se îndreaptă spre conflagrație și catastrofă.

Supranumit „profetul nenorocirii”, se crede că viziunea sumbră a lui Nostradamus asupra lumii a fost modelată de doze mari de Vechiul Testament și de trauma pierderii soției și a copiilor mici din cauza unei boli, probabil a ciumei. Incapabil să îi vindece pe cei pe care îi iubea cel mai mult, se pare că și-a propus să ne avertizeze pe noi ceilalți prin revelațiile sale despre ruină, scrie NYpost.

Palatul Buckingham în flăcări

Nostradamus a prezis că 2023 va vedea „Focul celest asupra edificiului regal”. Luat la propriu, acest lucru ar putea însemna că un meteorit se îndreaptă direct spre Palatul Buckingham, arzând clădirea, dacă doriți. Pe un ton mai metaforic, prințul Harry și Meghan Markle, care au lansat recent un serial „bombă” pe Netflix în care detaliază faptele întunecate comise împotriva lor de către coroană, au țintit cu un alt tip de putere de foc, luminând și dărâmând reputația familiei regale așa cum o știm.

Al Treilea Război Mondial

Nostradamus scrie că 2023 va găsi lumea implicată în „șapte luni de mare război, cu oameni morți din cauza răului”. Acest lucru s-ar putea aplica, deși un pic cam târziu în lupta cu focul, la conflictul devastator din Ucraina, care până acum a fost marcat de crime de război și de un număr mare de victime civile. În ceea ce privește „răul” pe care Nostradamus îl blamează, cel care îndeamnă la ură și la moarte, Balanța Vladimir Putin este destul de aproape de a-l personifica.

Profeția indică faptul că în 2023 conflictul va escalada într-un război mondial la scară largă, ceea ce, având în vedere arsenalele nucleare în joc, ar putea echivala cu niveluri apocaliptice de distrugere. Dar așteptați! Situația devine și mai gravă, cum ar fi Antihristul.

Apariția unui Anticrist

Nostradamus scrie că în jurul anului 2023 sau în jurul anului 2023, „Antihristul îi anihilează foarte curând pe cei trei. Douăzeci și șapte de ani va dura războiul lui. Necredincioșii sunt morți, captivi, exilați. Cu sânge, trupuri umane, apă și grindină roșie acoperind pământul”. Fără să surprindă pe nimeni, antihristul este un tip cu poftă de sânge, ceea ce înseamnă că ar putea să se ascundă sub minciunile și cravatele oricărui număr de politicieni globali.

Recent Posts

Șase copii au ajuns la Urgență cu halucinații. Bunica i-ar fi spălat cu o substanță toxică

Mai mulți copii au ajuns la Urgență cu halucinații. O nouă tragedie care ar fi…

2 minute ago

Trei simptome de cancer care pot fi observate în timpul mesei. Ce nu trebuie să ignori niciodată

Simptome de cancer care apar la masă. Este bine cunoscut că factori precum fumatul mult,…

32 de minute ago

Suntem din ce în ce mai nefericiți la locul de muncă. Tot mai mulți români se plâng de epuizare și stres

Suntem nefericiţi și neîmpliniți la locul de muncă! Cel puţin aceasta este concluzia la care…

o oră ago

Vestea așteptată de toți pensionarii. CNPP a stabilit modelul OFICIAL al deciziei de recalculare

Modelul deciziei de calcul a pensiilor emis de CNPP. Din septembrie 2024, pensiile stabilite pe…

2 ore ago

Alertă ANM: România, lovită de un nou ciclon. Sfârșit de lună cu ploi zilnice. Când se încălzește vremea

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), în următoarele 2-3 zile vom avea parte de vreme…

3 ore ago

Citeste si: