joi, iunie 1, 2023

Nostradamus a fost un astrolog din secolul al XVI-lea, doctor al ciumei, acuzat de erezie și clarvăzător cu barbă, care a fost considerat că a prezis Marele Incendiu din Londra, ascensiunea lui Hitler la putere, atacurile din 11 septembrie 2001 și pandemia COVID-19, pentru a numi doar câteva.

Câteodată corecte, dar de cele mai multe ori greșite, profețiile bărbatului se îndreaptă spre conflagrație și catastrofă.

Te-ar mai interesa: Simptome de accident vascular cerebral. Nu ignora ...

Supranumit „profetul nenorocirii”, se crede că viziunea sumbră a lui Nostradamus asupra lumii a fost modelată de doze mari de Vechiul Testament și de trauma pierderii soției și a copiilor mici din cauza unei boli, probabil a ciumei. Incapabil să îi vindece pe cei pe care îi iubea cel mai mult, se pare că și-a propus să ne avertizeze pe noi ceilalți prin revelațiile sale despre ruină, scrie NYpost.


Palatul Buckingham în flăcări

Nostradamus a prezis că 2023 va vedea „Focul celest asupra edificiului regal”. Luat la propriu, acest lucru ar putea însemna că un meteorit se îndreaptă direct spre Palatul Buckingham, arzând clădirea, dacă doriți. Pe un ton mai metaforic, prințul Harry și Meghan Markle, care au lansat recent un serial „bombă” pe Netflix în care detaliază faptele întunecate comise împotriva lor de către coroană, au țintit cu un alt tip de putere de foc, luminând și dărâmând reputația familiei regale așa cum o știm.

Te-ar mai interesa: Bolnavii de cancer dau în judecată Ministerul Sănă...

Al Treilea Război Mondial

Nostradamus scrie că 2023 va găsi lumea implicată în „șapte luni de mare război, cu oameni morți din cauza răului”. Acest lucru s-ar putea aplica, deși un pic cam târziu în lupta cu focul, la conflictul devastator din Ucraina, care până acum a fost marcat de crime de război și de un număr mare de victime civile. În ceea ce privește „răul” pe care Nostradamus îl blamează, cel care îndeamnă la ură și la moarte, Balanța Vladimir Putin este destul de aproape de a-l personifica.

Te-ar mai interesa: Vitamina esențială pentru sănătatea inimii. Specia...

Profeția indică faptul că în 2023 conflictul va escalada într-un război mondial la scară largă, ceea ce, având în vedere arsenalele nucleare în joc, ar putea echivala cu niveluri apocaliptice de distrugere. Dar așteptați! Situația devine și mai gravă, cum ar fi Antihristul.

Apariția unui Anticrist

Nostradamus scrie că în jurul anului 2023 sau în jurul anului 2023, „Antihristul îi anihilează foarte curând pe cei trei. Douăzeci și șapte de ani va dura războiul lui. Necredincioșii sunt morți, captivi, exilați. Cu sânge, trupuri umane, apă și grindină roșie acoperind pământul”. Fără să surprindă pe nimeni, antihristul este un tip cu poftă de sânge, ceea ce înseamnă că ar putea să se ascundă sub minciunile și cravatele oricărui număr de politicieni globali.

Te-ar mai interesa: Metapneumovirusul uman, noul virus ucigaș.  Simpto...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private