Categories: Ştiri sănătate

Prima persoană cu sindrom Down din România angajată la Ministerul Muncii. ”Angajați, nu Asistați!”

O tânără de 29 de ani este prima persoană cu sindrom Down din România care a fost angajată de Ministerul Muncii. Tânără face parte din programul ”Angajați, NU Asistați” și de pe 6 aprilie lucrează în cabinetul Secretarului de Stat Makkai Péter János. 

„Oana Rotar este prima tânără cu sindrom Down din România angajată la Ministerul Muncii și Protecției Sociale. Oana a fost angajată la cabinetul Secretarului de Stat, domnul Makkai Péter János din data de 6 aprilie 2021 și va lucra alături de echipa acestuia, formată din patru persoane.

Oana are 29 de ani, este o persoană foarte dinamică și independentă. A căutat activ un nou loc de muncă și a făcut parte din grupul tinerilor Lideri Special Olympics care au intrat în programul Angajați, NU Asistați! Să îi urăm succes Oanei în aventura noului ei loc de muncă!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a organizației.

Recent Posts

Pesionarii ale căror pensii se recalculează de două ori. Şeful Casei de Pensii: „Vor beneficia de încă o altă creștere opțională”

Pensii recalculate de două ori. Daniel Baciu, șeful Casei Naționale de Pensii, a detaliat schimbările…

31 de minute ago

Consecințe neașteptate din cauza schimbărilor climatice

Consecințe neașteptate din cauza schimbărilor climatice care generează noi presiuni asupra sistemului de sănătate. Bunăstarea…

10 ore ago

Câți ani de vechime trebuie să ai ca să-ți crească pensia cu aproape 1500 lei la recalculare

Câți ani de vechime trebuie să ai ca să-ți crească pensia cu aproape 1500 lei…

11 ore ago

Ce se întâmplă cu creierul în prima jumătate a somnului

Există trei nevoi fundamentale ale oamenilor pentru a supraviețui: alimentația, oxigenul și somnul. Odihna este…

11 ore ago

Citeste si: