Sari la conținut

Prima persoană cu sindrom Down din România angajată la Ministerul Muncii. ”Angajați, nu Asistați!”

O tânără de 29 de ani este prima persoană cu sindrom Down din România care a fost angajată de Ministerul Muncii. Tânără face parte din programul ”Angajați, NU Asistați” și de pe 6 aprilie lucrează în cabinetul Secretarului de Stat Makkai Péter János. 

„Oana Rotar este prima tânără cu sindrom Down din România angajată la Ministerul Muncii și Protecției Sociale. Oana a fost angajată la cabinetul Secretarului de Stat, domnul Makkai Péter János din data de 6 aprilie 2021 și va lucra alături de echipa acestuia, formată din patru persoane.

Oana are 29 de ani, este o persoană foarte dinamică și independentă. A căutat activ un nou loc de muncă și a făcut parte din grupul tinerilor Lideri Special Olympics care au intrat în programul Angajați, NU Asistați! Să îi urăm succes Oanei în aventura noului ei loc de muncă!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a organizației.

Citeste si:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.