Categories: Stil de viaţă

Profeție sumbră despre sfârşitul lumii: „Toţi oamenii care vor trăi în clipa aceea vor trece prin moarte instantaneu…”

Cuviosului Ambrozie Lazaris, duhovnicul Manastirii Panagia Gavriotissa din Dadiou,  este de părere că sfârșitul lumii va ține doar câteva minute.

„Diavolul pune pe oameni să păcătuiască şi după păcat îi înfricoşează şi îi face să se ruşineze să se mărturisească. Toţi cei care vor primi pecetea (lui Antihrist) nu-şi vor găsi nicio clipă de linişte. Trebuie să vă câştigaţi o credinţă puternică singuri, cu răbdare, cu bunătate, cu dreptate. Să nu ne pierdem credinţa!

Credinţă statornică şi Dumnezeu ne va ajuta. Fără rugăciune ne pierdem. Nu vă gândiţi la viitor. Toate sunt în mâinile lui Dumnezeu. Să citiţi cărţile Sfinţilor Părinţi în fiecare zi câte puţin şi Dumnezeu vă va lumina. Ulterior mintea voastră se va întări”, mărturisea sfântul părinte.

sursa foto: crestinortodox.ro

Stareţul spunea despre sfârşitul lumii că va dura cât ţin cei şase psalmi (de la utrenie), câteva minute: „În clipa în care vom fi judecaţi, în cer, îngerii vor cânta cei şase psalmi. Toţi oamenii care vor trăi în clipa aceea vor trece prin moarte instantaneu şi imediat după aceea vor învia, vom fi toţi cu trupurile noastre imateriale, nu vom ocupa spaţiu, unul va vedea trupul celuilalt şi toţi vor fi la vârsta de 33 de ani.

Domnul va ţine Cartea Vieţii, Evanghelia, şi imediat, vom merge singuri fie la dreapta, fie la stânga, deoarece vom şti dacă suntem pentru rai sau nu. De aceea, şi în tronul în care stă arhiereul, în icoana lui Hristos este deschisă cartea şi nu este candelă deasupra – arătând că nu există milă la A doua Venire. Dar în catapeteasmă, cartea pe care o ţine Hristos este închisă şi există candelă, pentru că încă avem milă.

Pentru că vin zile foarte grele pentru omenire, Dumnezeu a ales unii oameni de i-a făcut ofiţeri. Lucrurile se vor derula foarte repede. Diavolul va stăpâni. Pe toţi aceia care se vor apropia de el îi va zdrobi. El nu are prieteni. Să luaţi aminte, pentru că cel rău întinde curse. Nu râdeţi! Este lângă noi şi voi nu puteţi să-l vedeţi. Ascultaţi ce vă zic. Nu încetaţi să vă rugaţi!

Diavolul pune pe oameni să păcătuiască şi după păcat îi înfricoşează şi îi face să se ruşineze să se mărturisească”.

Viata sa sfanta si darurile duhovnicesti primite de la Dumnezeu sunt o propovaduire tacuta, a faptului ca pana azi si pana la sfsarsitul veacurilor Biserica Ortodoxa naste si va naste prin Duhul Sfant sfinti. După cum aminteşte crestinortodox.ro, parintele Ambrozie a trecut la cele vesnice pe 2 decembrie 2006, la varsta de 92 de ani.

Recent Posts

Se schimbă CNP-urile. Ce date vor fi trecute în cartea de identitate?

Ministerul de Interne anunţă că va fi schimbat actualul sistem de numeritoare a Codului Numeric…

5 ore ago

Bani de la stat GRATIS: se acordă până la 10.000 de lei de persoană. Banii intră direct pe card dacă îndeplinești această condiție

 „Prima conectare” este un program finanțat de Guvernul României prin fondurile primite de la Uniunea…

6 ore ago

HOROSCOP iunie 2024. Veşti BUNE pentru toate zodiile!

Astrologii anunţă că prima lună a verii vine cu vești bune pentru toate semnele zodiacale.…

6 ore ago

10 PROFEŢII cutremurătoare făcute de călugărul RASPUTIN. Viziune despre al Treilea Război Mondial

Celebrul profet rus Grigori Rasputin a fost renumit pentru puterile sale supranaturale şi vindecările  miraculoase,…

7 ore ago

Semnal de alarmă: schimbările climatice agravează depresia și schizofrenia!

Oamenii de știință din Marea Britanie reiterează într-un nou studiu publicat în revista The Lancet…

7 ore ago

Pilonul II de pensii: cum și când se pot retrage banii. Radu Crăciun – preşedinte APAPR: Creşterea valorii activelor se va accelera

Administratorii fondurilor de pensii private obligatorii (Pilonul II) au trimis zilele acestea scrisoarea anuală de…

7 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Transplant pulmonar