Categories: Ştiri sănătate

Profețiile „călugărului nebun” despre al Treilea Război Mondial. Rasputin a avertizat: Lumea va fi scrisă în sânge!

Rasputin era cunoscut pentru puterile sale supranaturale, vindecările sale miraculoase și influența pe care a avut-o asupra lui Nicolae al II-lea, ultimul țar al Rusiei.

Cunoscut și sub numele de „călugărul nebun”, Grigori Yefimovici Rasputin (1869-1916) a fost unul dintre cele mai emblematice personaje din istorie.

Un vindecător mistic, vrăjitor și profet. A lucrat ca consilier al ultimului țar al Rusiei, Nicolae al II-lea, iar rolul său a fost decisiv în căderea țarilor.

Despre el s-au scris o mulțime de mituri și povești pe care mulți le-au considerat reale, fără să știe că după moartea sa a existat o campanie de propagandă a dușmanilor săi pentru a-i exagera viața.

Profeția lui Rasputin despre al Treilea Război Mondial. Călugărul a lansat mai multe previziuni despre cataclisme naturale și la războaie.

El „a văzut” trei războaie mondiale. Cât despre al treilea, călugărul spunea că va fi declanşat de „confruntarea Estului cu Vestul, a bogăției cu sărăcia, iar după confruntare, pe Pământ vor mai rămâne puține lucruri, dar care, și ele, vor trebui curățate”. Specialiștii au interpretat acest lucru ca prezicerea unui război nuclear, scrie România TV.

Deși oamenii au supraviețuit la două dintre aceste războaie, profetul rus avertizează că al treilea va fi cel mai cumplit.

Puțini oameni și puține lucruri vor supraviețui

Rasputin a avertizat: „Trei șerpi flămânzi se vor târî de-a lungul drumurilor Europei, lăsând în urmă cenușă și fum, au o singură casă – și aceasta este o sabie – și au o singură lege – violența, dar după ce au tras omenirea prin praf și sânge, ei înșiși vor pieri din sabie.

Și când cele două focuri se sting, al treilea foc va arde cenușa. Puțini oameni și puține lucruri vor supraviețui. Dar ceea ce va rămâne va trebui supus unei noi purificări înainte de a intra în paradisul pământesc.

După mulți ani de ocupație musulmană a unor teritorii semnificative din Europa de Vest, va începe un război de eliberare sub auspiciile Germaniei și Franței. Rusia va participa și ea la acest război.

Vine vremea păcii, dar lumea va fi scrisă în sânge. Și când cele două focuri se sting, al treilea foc va arde cenușa.

Puțini oameni vor supraviețui. Dar ceea ce va rămâne va trebui supus unei noi purificări înainte de a intra în paradisul pământesc”.

Recent Posts

Andrei Caramitru: „Dacă tu iei mai puțin de 1.500 de euro net, e doar eșecul tău”

Un renumit economist român a declanșat furia opiniei publice imediat după ce a susținut că…

25 de minute ago

Zodia care va avea o cumpănă până pe 17 Mai. Apare o situație bulversantă

Mihai Voropchievici susține că o zodie se va confrunta cu probleme, pe când alți nativi…

55 de minute ago

Românii care primesc cei mai mulți bani la pensie după recalculare. Trebuie să fi muncit în aceste domenii

Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii, a adus clarificări referitoare la criteriile în funcție de care unii…

o oră ago

”Trăiește și învață + Învață să trăiești ”, campanie Euromelanoma. Program suport oferit de către SRD pentru pacienții cu cancer de piele

Intrat în tradiția marilor campanii internaționale de prevenție medicală, proiectul grupului Euromelanoma privind aspectele de…

2 ore ago

Preotul mort operat de profesorul Mircea Beuran. Caz uluitor: „La 3-4 zile după operaţie, a deschis ochii şi a început să vorbească cu noi”

De-a lungul a patru decenii, prin mâna și bisturiul chirurgului Mircea Beuran au trecut nenumărate…

2 ore ago

50% din sporurile bugetarilor vor fi tăiate. De ce ia Guvernul această decizie?

Guvernul a decis să taie 50% din sporurile funcționarilor publici, o măsură radicală care urmărește…

2 ore ago

Citeste si: