vineri, iunie 2, 2023

Rasputin era cunoscut pentru puterile sale supranaturale, vindecările sale miraculoase și influența pe care a avut-o asupra lui Nicolae al II-lea, ultimul țar al Rusiei.

Cunoscut și sub numele de „călugărul nebun”, Grigori Yefimovici Rasputin (1869-1916) a fost unul dintre cele mai emblematice personaje din istorie.

Un vindecător mistic, vrăjitor și profet. A lucrat ca consilier al ultimului țar al Rusiei, Nicolae al II-lea, iar rolul său a fost decisiv în căderea țarilor.

Te-ar mai interesa: Iată ce se întâmplă cu corpul tău dacă mănânci piz...

Despre el s-au scris o mulțime de mituri și povești pe care mulți le-au considerat reale, fără să știe că după moartea sa a existat o campanie de propagandă a dușmanilor săi pentru a-i exagera viața.

Profeția lui Rasputin despre al Treilea Război Mondial. Călugărul a lansat mai multe previziuni despre cataclisme naturale și la războaie.

El „a văzut” trei războaie mondiale. Cât despre al treilea, călugărul spunea că va fi declanşat de „confruntarea Estului cu Vestul, a bogăției cu sărăcia, iar după confruntare, pe Pământ vor mai rămâne puține lucruri, dar care, și ele, vor trebui curățate”. Specialiștii au interpretat acest lucru ca prezicerea unui război nuclear, scrie România TV.

Te-ar mai interesa: 7 boli pe care poți să le moștenești de la părinți...

Deși oamenii au supraviețuit la două dintre aceste războaie, profetul rus avertizează că al treilea va fi cel mai cumplit.


Puțini oameni și puține lucruri vor supraviețui

Rasputin a avertizat: „Trei șerpi flămânzi se vor târî de-a lungul drumurilor Europei, lăsând în urmă cenușă și fum, au o singură casă – și aceasta este o sabie – și au o singură lege – violența, dar după ce au tras omenirea prin praf și sânge, ei înșiși vor pieri din sabie.

Te-ar mai interesa: ”De ce mă înțeapă inima?” Stresul, atacul de panic...

Și când cele două focuri se sting, al treilea foc va arde cenușa. Puțini oameni și puține lucruri vor supraviețui. Dar ceea ce va rămâne va trebui supus unei noi purificări înainte de a intra în paradisul pământesc.

După mulți ani de ocupație musulmană a unor teritorii semnificative din Europa de Vest, va începe un război de eliberare sub auspiciile Germaniei și Franței. Rusia va participa și ea la acest război.

Te-ar mai interesa: Laptele este mai hidratant decât apa. Studiu surpr...

Vine vremea păcii, dar lumea va fi scrisă în sânge. Și când cele două focuri se sting, al treilea foc va arde cenușa.

Puțini oameni vor supraviețui. Dar ceea ce va rămâne va trebui supus unei noi purificări înainte de a intra în paradisul pământesc”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private