Categories: Ştiri sănătate

Reacție vehementă a Monicăi Anghel după confimarea infectării colegilor de platou: ”Este inuman un astfel de comportament!”

La Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea, a fost forfotă de declarații după ce show-bizz-ul românesc a primit vestea că trei artiști din echipa ”Te cunosc de undeva” au fost infectați cu noul coronavirus.

Marcel Pavel însuși, s-a declarat uluit: ”M-au desființat, vă dați seama cum se uită lumea la mine acum pe stradă: uite-l pe Marcel Pavel care și-a îmbolnăvit colegii”.

Valuri de oameni au scris în mediul online comentarii răutăcioase, legate de postările Ozanei Barabancea, care nu o dată și-a exprimat îndoiala vizavi de existența virusului.

SARS-CoV-2 a dezbinat, în mod cert, împărțind lumea în două tabere distincte.

Însă reacția Monicăi Anghel la discuția din platoul Antena3 este concludentă. Cântăreața, revoltată, a spus: ”Nu este relevant cine pe cine a îmbolnăvit și nu despre asta este vorba, ci despre faptul că niște oameni s-au îmbolnăvit sau sunt într-o situație delicată. Tu ce faci? Te comporți exact ca o hienă? Asta faci? Te comporți ca un rechin, e inuman un astfel de comportament, este inuman! Suntem oameni, fraților, înainte de a fi artiști, suntem oameni, avem sentimente, copii, familie, avem părinți, prieteni, suntem oameni. Ca să fii om, trebuie să îndeplinești condiții puține, simple, de minim bun simț, lasă-l pe omul ăla în liniștea lui și, dacă poți, fii alături de el, cu un gând bun, dacă nu simți, vezi-ți de rolul pe care-l ai, numai nu face rău” a spus Monica Anghel, la Antena 3.

Unele surse au susținut că Monica Anghel ar fi fost confirmată cu coronavirus, când, în realitate, testul a ieșit negativ în cazul său.

Recent Posts

Aurul verde: infuzia antiinflamatoare ancestrală asiatică care este cheia tinereții

Printre curiozitățile pe care le ascunde ceaiul verde, una dintre cele mai frapante este faptul…

23 de minute ago

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

53 de minute ago

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

2 ore ago

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Ce condiție trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Pensionarii și persoanele în…

2 ore ago

Horoscop zilnic 17 mai. Certuri și discuții. Află care sunt zodiile care vor avea parte de dezamăgiri

Horoscop 17 mai 2024. Află care sunt predicțiile astrelor pentru toate semnele zodiacale, în materie…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică