marți, septembrie 21, 2021

La Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea, a fost forfotă de declarații după ce show-bizz-ul românesc a primit vestea că trei artiști din echipa ”Te cunosc de undeva” au fost infectați cu noul coronavirus.

Marcel Pavel însuși, s-a declarat uluit: ”M-au desființat, vă dați seama cum se uită lumea la mine acum pe stradă: uite-l pe Marcel Pavel care și-a îmbolnăvit colegii”.

Valuri de oameni au scris în mediul online comentarii răutăcioase, legate de postările Ozanei Barabancea, care nu o dată și-a exprimat îndoiala vizavi de existența virusului.

SARS-CoV-2 a dezbinat, în mod cert, împărțind lumea în două tabere distincte.

Însă reacția Monicăi Anghel la discuția din platoul Antena3 este concludentă. Cântăreața, revoltată, a spus: ”Nu este relevant cine pe cine a îmbolnăvit și nu despre

asta este vorba, ci despre faptul că niște oameni s-au îmbolnăvit sau sunt într-o situație delicată. Tu ce faci? Te comporți exact ca o hienă? Asta faci? Te comporți ca un rechin, e inuman un astfel de comportament, este inuman! Suntem oameni, fraților, înainte de a fi artiști, suntem oameni, avem sentimente, copii, familie, avem părinți, prieteni, suntem oameni. Ca să fii om, trebuie să îndeplinești condiții puține, simple, de minim bun simț, lasă-l pe omul ăla în liniștea lui și, dacă poți, fii alături de el, cu un gând bun, dacă nu simți, vezi-ți de rolul pe care-l ai, numai nu face rău”

a spus Monica Anghel, la Antena 3.

Unele surse au susținut că Monica Anghel ar fi fost confirmată cu coronavirus, când, în realitate, testul a ieșit negativ în cazul său.

Ultimele stiri