sâmbătă, martie 25, 2023

La Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea, a fost forfotă de declarații după ce show-bizz-ul românesc a primit vestea că trei artiști din echipa ”Te cunosc de undeva” au fost infectați cu noul coronavirus.

Marcel Pavel însuși, s-a declarat uluit: ”M-au desființat, vă dați seama cum se uită lumea la mine acum pe stradă: uite-l pe Marcel Pavel care și-a îmbolnăvit colegii”.

Te-ar mai interesa: Dulciurile ne schimbă creierul. Oamenii de ştiinţă...

Valuri de oameni au scris în mediul online comentarii răutăcioase, legate de postările Ozanei Barabancea, care nu o dată și-a exprimat îndoiala vizavi de existența virusului.

SARS-CoV-2 a dezbinat, în mod cert, împărțind lumea în două tabere distincte.

Însă reacția Monicăi Anghel la discuția din platoul Antena3 este concludentă. Cântăreața, revoltată, a spus: ”Nu este relevant cine pe cine a îmbolnăvit și nu despre asta este vorba, ci despre faptul că niște oameni s-au îmbolnăvit sau sunt într-o situație delicată. Tu ce faci? Te comporți exact ca o hienă? Asta faci? Te comporți ca un rechin, e inuman un astfel de comportament, este inuman! Suntem oameni, fraților, înainte de a fi artiști, suntem oameni, avem sentimente, copii, familie, avem părinți, prieteni, suntem oameni. Ca să fii om, trebuie să îndeplinești condiții puține, simple, de minim bun simț, lasă-l pe omul ăla în liniștea lui și, dacă poți, fii alături de el, cu un gând bun, dacă nu simți, vezi-ți de rolul pe care-l ai, numai nu face rău” a spus Monica Anghel, la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Vindecări miraculoase de boli grele făcute de Arse...

Unele surse au susținut că Monica Anghel ar fi fost confirmată cu coronavirus, când, în realitate, testul a ieșit negativ în cazul său.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private