Categories: Ştiri sănătate

Regele Charles, enervat la culme în timpul unei ceremonii. Ce dezvăluie gesturile sale controversate?

Din cuprinsul articolului

Regele Charles al Marii Britanii și-a exprimat marți frustrarea față de un stilou scurs, în timpul unei ceremonii de semnare în Irlanda de Nord, a doua oară în ultimele zile în care a arătat iritare vizibilă în timpul unor astfel de proceduri.

Charles, care a vizitat Irlanda de Nord în cadrul unui turneu al Regatului Unit pentru a conduce doliu pentru mama sa, Regina Elisabeta, a fost întâmpinat de mulțimi încurajate și discursuri de bun venit, înainte de a-și oferi propriul angajament în regiune.

La scurt timp după aceea, când semna o carte a vizitatorilor în fața camerelor de filmat la Castelul Hillsborough, lângă Belfast, Charles a reacționat frustrat când un stilou pe care îl folosea i s-a scurs pe mână, potrivit TheGuardian.

Așa cum s-a întâmplat cu câteva zile înainte, Carlos al III-lea a avut din nou probleme, dar de data aceasta cu pixul, întrucât nu a funcționat așa cum și-a dorit: „O, Doamne, urăsc asta!”, a exclamat Charles, ridicându-se și dând stiloul soției sale și reginei consoartă Camilla.

„Nu suport chestia asta sângeroasă… de fiecare dată împuțită”, a spus Charles în timp ce se îndepărta.

Sâmbătă, când semna documente la Londra, Charles, vizibil iritat, a făcut semn asistenților să-l ajute când un suport de stilou de pe masă i-a ieșit în cale.

Ce dezvăluie furia în timpul doliului?

Deși a fost văzut supărat, frustrat și iritat, trebuie amintit că regele Charles al III-lea tocmai și-a pierdut mama, în scurt timp și-a asumat o serie de schimbări care nu i-au permis să își plângă durerea. Doliul este format din cinci etape: negare, furie, negociere, depresie sau tristețe și acceptare.

Potrivit specialiștilor de la Stanford Medicine Children’s Health, procesul de doliu este foarte personal deoarece variază de la persoană la persoană, de exemplu unii pot începe în stadiul de furie, în timp ce alții în faza de negare.

Când ne confruntăm cu moartea unei persoane dragi, este normal să ne simțim supărați, tristi, pentru că viața celui îndoliat se schimbă complet. De exemplu, viața lui Charles s-a schimbat radical.

Durerea este caracterizată ca un proces în care emoțiile sunt intense. Totuși, potrivit specialiștilor, una dintre cele mai bune modalități de a combate furia este prin exerciții fizice, discuții cu membrii familiei sau persoane de încredere, precum și prin a ajunge la alte persoane care și-au pierdut pe cineva drag.

Așadar, noul monarh al Marii Britanii nu este neapărat o persoană nervoasă, ci mai degrabă trece printr-un proces de doliu.

Recent Posts

Vremea o ia razna la final de săptămână. Prognoza ANM s-a modificat

Vremea o ia razna de vineri, 17 mai. ANM a revizuit prognoza meteo și prevede…

17 minute ago

Două planete aduc noroc și belșug pentru mai multe zodii. Zodia care poate să își îndeplinească o mare dorință până pe 31 Mai

Cristina Demetrescu vestește o perioadă favorabilă pentru câteva semne zodiacale. Dorințele cele mai mari se…

46 de minute ago

Aurul verde: infuzia antiinflamatoare ancestrală asiatică care este cheia tinereții

Printre curiozitățile pe care le ascunde ceaiul verde, una dintre cele mai frapante este faptul…

o oră ago

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

2 ore ago

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică