Sari la conținut

„Harry nu este fiul lui Charles”. Expert: Acest tip de examen are o fiabilitate ridicată!

Sursă: EVZ

Zvonurile despre Casa Regală Britanică au existat dintotdeaună, însă una dintre cele mai suculente este cea care vorbește despre o presupusă falsă paternitate în familia regală, ceea ce indică faptul că Prințul Harry nu este fiul lui Charles.

Teoria prințului Harry pe TikTok

Deși teoria a apărut literalmente de când s-a născut Harry, a fost din nou pe buzele tuturor datorită faptului că un utilizator de pe TikTok, sub numele Lilwimby, a publicat un videoclip în care prezintă argumentele care o fac să creadă că Harry nu este fiul biologic al Prințului Charles, ci al unui fost iubit al Lady Di. Desigur, filmulețul a devenit viral.

Cine este adevăratul tată al Prințului Harry?

Conform teoriei, totul indică faptul că tatăl biologic al lui Harry ar fi James Hewit, fost ofițer de cavalerie și instructor de călărie al Prințesei Diana.

Argumentele? Că este dovedit că a avut o relație romantică de cinci ani cu ea, care a început înainte de a se naște Harry; deşi la început s-a asigurat că a început ani mai târziu.

@aescz #dúo con @lilwimby 😏😏#princesa #chisme #teoria #ladydi ♬ original sound – Tally

Un alt argument este că ei împărtășesc gena neobișnuită MC1R (cunoscută sub numele de gena cu părul roșu). Și în sfârșit, asemănarea lor incontestabilă la prima vedere.

Ce spune James Hewitt despre asta?

După cum am menționat deja, la început a fost negat faptul că datele coincid. Ei bine, toată lumea -chiar și Hewitt însuși într-un interviu difuzat la programul Sunday Night în 2017- a asigurat că nu poate fi tată pentru că relația a început în 1986 (Harry s-a născut în 1984) dar mai târziu avea să iasă la iveală că nu este așa și că aventura lor a avut loc cu un an înainte de nașterea lui Harry, așa cum este prezentată în piesa dramaturgului Jon Conway, care a asigurat că Hewitt însuși a mărturisit adevărata întâlnire.

„Harry nu este fiul lui Charles”

Potrivit Gazeta Românească, un criminolog italian a declarat pentru pentru săptămânalul Nuovo că chipul ducelui de Sussex „spune că adevăratul tată nu este Charles”.

„Acest tip de examen are o fiabilitate ridicată și poate avea valoare legală – continuă Denti, nedescurajat –: software-ul analizează 80 de puncte nodale de pe fețe și le compară”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel