Categories: Stil de viaţă

Regele Charles nu ia prânzul niciodată. Preferă să mănânce acest mic dejun neobișnuit, bogat în proteine

Din cuprinsul articolului

Regele Charles duce o viață incredibil de activă pentru un bărbat în vârstă de 74 de ani, din cauza naturii funcției pe care o deține.

Regele Charles, în calitate de monarh, călătorește în mod constant în țară și în străinătate pentru a îndeplini îndatoriri pentru familia regală. Un nutriționist a vorbit cu Express.co.uk pentru a explica ce dietă urmează suveranul, inclusiv micul său dejun neobișnuit.

Biografa regală Tina Brown a confirmat în cartea sa, The Palace Papers, că prințul William i-a avertizat odată pe oaspeții de la un bufet de mic dejun să stea departe de micul dejun cu semințe de in al tatălui său de la Highgrove House.

Tânărul Prinț de Wales i-ar fi spus invitatului Stephen Fry că semințele de in alese de la micul dejun al Regelui Charles erau ca „mâncare pentru păsări”.

Doamna Brown a scris: „La micul dejun de la Highgrove, Fry inspecta un bufet când a ridicat o farfurie care oferea grămăjoara preferată de Charles de semințe de in.

„Prințul William a spus: „Oh, nu, nu te apropia de masa pentru păsări, Stephen, asta e doar pentru Papa”.

Regele Charles nu ia prânzul niciodată

Signe Svanfeldt, nutriționist de renume la Lifesum, aplicația pentru o alimentație sănătoasă, a împărtășit beneficiile dietei regelui Charles.

Dna Svanfeldt a recunoscut beneficiile pe care Charles le primește de la semințele de in: „Semințele de in pot ajuta digestia și sunt bogate în proteine, fibre și acizi grași esențiali (omega-3).

„La micul dejun, se știe că King Charles se bucură de pâine de casă, fructe proaspete și sucuri de fructe – care au multe beneficii nutriționale.

„Pâinea de casă conține de obicei mai multe făinuri bogate în nutrienți, cum ar fi secara și spelta, plus semințe bogate în fibre și proteine, inclusiv psyllium sau semințe de in. Fructele proaspete și sucurile de fructe vor contribui la creșterea aportului de vitamine, minerale și fibre ale regelui.”

De-a lungul anilor, s-a relatat că Regele Carol nu mănâncă la prânz. Fostul său secretar de presă, Julian Payne, a confirmat acest lucru.

Acesta a declarat pentru The Mirror: „Regele nu mănâncă prânzul; astfel, o lecție timpurie pe care am învățat-o când eram pe drum cu el a fost să iei un mic dejun consistent sau să iei cu tine câteva batoane cu gustări care să te țină în priză.

„Ziua de lucru este destul de implacabilă. Începe cu titlurile știrilor de la radio și cu un mic dejun format din salată de fructe de sezon și semințe cu ceai.”

Recent Posts

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Ce condiție trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Pensionarii și persoanele în…

37 de secunde ago

Horoscop zilnic 17 mai. Certuri și discuții. Află care sunt zodiile care vor avea parte de dezamăgiri

Horoscop 17 mai 2024. Află care sunt predicțiile astrelor pentru toate semnele zodiacale, în materie…

31 de minute ago

Psoriazis: Cauze, simptome și tratament

Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…

o oră ago

Vreme de coșmar în Italia, cu urmări și în România. Ploi și inundații fără precedent în ultimile secole

Alertă METEO: Vremea rea continuă în nordul Italiei, în special în regiunile Lombardia și Veneto.…

2 ore ago

Peste 100.000 de pachete de pâine cu resturi de șobolani au fost retrase de pe piață

Peste 100.000 de pachete de pâine feliată retrase de pe piață. În orice țară, siguranța…

2 ore ago

Medic plasat în arest la domiciliu, după ce ar fi uitat o compresă în corpul unei paciente operate. Femeia a murit de septicemie

Un medic de la Institutul Oncologic din Bucureşti cercetat pentru ucidere din culpă, după ce…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică