Categories: Stil de viaţă

Rețetă de cartofi cu brânză. O versiune mai ușoară pentru pofticioși

Din cuprinsul articolului

Rețetă de cartofi cu brânză. O versiune mai ușoară pentru pofticioși. Pare să nu existe nu există o combinație mai bună pe lume decât aceea dintre cartofi și brânză. Fie că este vorba de cartofi prăjiți sau fierți cu brânză, în farfurie avem magie pură. Din păcate mulți constată că nu este una dintre cele mai sănătoase diete.

Există extrem de multe variante de feluri de mâncare care combină brânza și cartofii. Dacă încă nu ați încercat, ar fi bine să o faceți.

Deși imbatabilii cartofi prăjiți cu brânză rasă deasupra și un piure combinat cu brânză rămân în topul preferințelor, există un preparat mai puțin cunoscut, dar la fel de gustos.

Feta Greek Fries sunt versiunea mai ușoară și perfectă a cartofilor prăjiți cu brânză. Delicioasă, ușor de preparat, aceasta poate fi o garnitură perfectă, la orice oră, și care nu necesită mult timp de preparare, potrivit unui site de specialitate.

Secretul cartofilor grecești perfecți

Cheia pentru a face cartofi prăjiți crocanți în cuptor este să înmuiați cartofii tăiați într-un castron cu apă înainte de a-i coace. Astfel, amidonul este îndepărtat și ajută cartofii să devină mai crocanți. După ce cartofii tăiați s-au înmuiat în apă timp de 30 de minute, uscați-i.

Ingrediente necesare pentru 4 porții de Feta Greek Fries

  • 8 căni de apă
  • 1 lingura oțet din cidru de mere
  • ½ linguriță sare
  • 1 ½ kg de cartofi curățați
  • 2 ½ linguri ulei de măsline extravirgin
  • ¼ cană brânză feta mărunțită
  • 1 lingură oregano proaspăt, tocat mărunt
  • 1 linguriță coajă de lămâie

Tăiați cartofii pai, așa ca pentru cartofi prăjiți. Puneți-i în oală, reduceți focul la mediu și fierbeți-i aproximativ 8 minute.

Scoateți apoi cu grijă cartofii și transferați-i pe un prosop curat de bucătărie, lăsându-i puțin să se usuce. Puneți-i apoi într-un castron mare și amestecaț-i cu ulei. După care puneți-i în tavă, într-un singur strat. Lăsați-i să se coacă până devin aurii și crocanți, în jur de 30 până la 40 de minute.

Între timp, amestecați într-un bol brânza feta, oregano și coaja de lămâie. După ce ați scos cartofii din cuptor, presărați peste ei amestecul de brânză feta.

Recent Posts

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

9 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

10 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

10 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

11 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

11 ore ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

12 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra