Rețetă cu puține calorii. Gogoașa soacrei sau Ciambellone della Suocera. Este este un desert simplu și autentic, cu puține calorii. Se prepară rapid și se pot consuma ca și gustare, mic dejun sau la sfârșitul unei mese.
Pentru această gogoașă delicioasă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
Rețeta pas cu pas:
Preîncălziți cuptorul la 175 de grade. Tapetați forma pentru gogoși cu diametrul de 22/24 de centimetri cu hârtie specială, pe care o puteți uda în prealabil, ca să adere perfect de fund și margini. Dacă preferați, puteți unge forma cu puțin ulei.
Cerneți făina, amidonul și praful de copt, apoi radeți coaja de lămâie și păstrați-o la îndemână. Ouăle se pun într-un castron si, folosind mixerul electric, le bateți bine cu zahărul, vanilia si coaja de lămâie. După ce obțineți un amestec gros și pufos, turnați apa, uleiul și iaurtul, continuând să mixați.
Odată ce toate ingredientele au fost încorporate, se adaugă făina, praful de copt și amidonul, care au fost cernute. Amestecați delicat pentru a preveni formarea de cocoloașe.
Turnați aluatul obținut în formă și coaceți timp de 40 de minute. Nu uitați să faceți testul cu scobitoarea. Dacă iese uscată, scoateți gogoașa din cuptor. Dacă este încă umedă, continuați să coaceți pe raftul cel mai de jos al cuptorului încă 5 minute, potrivit stiridiaspora.ro.
Lăsați gogoașa soacrei să se răcească complet, apoi, dacă doriți, stropiți-o cu zahăr pudră. Serviți desertul însoțit de o dulceață bună. Poftă bună!
STUDIU despre un condiment comun. Consumul excesiv al unui condiment comun poate crește riscul de…
Astrologii vin cu veşti surprinzătoare pentru nativii celor 12 zodii. Gemenii pot acționa imoral, Racii…
O echipă internațională de medici nutriționiști a întocmit o listă cu cinci alimente benefice pentru…
Talasemia majora este o boală genetica rară și gravă care afectează producerea de hemoglobina, proteina…
O femeie a urmat o dietă strictă cu apă două săptămâni. Ea a dezvăluit ce…
De ce să mănânci fructe întregi în loc să bei sucuri? Sucurile naturale sunt o…