Cartofi copți crocanți? Parcă ceva nu se leagă, nu-i așa? Însă, se poate, cartofii copți, cea mai sănătoasă variantă de a găti cartofii se pot transforma în ceva cu totul delicios – poți să ai aceeași textur ca a cartofilor prăjiți, dar interiorul pufos.
Secretul de la mama este să îi gătești de două ori – trebuie să tai cartofii bucățele și să îi fierbi în apă cu sare, până să dea în clocot. Apoi, pune-i pe o tavă, adaugă ulei de măsline și piper și pune-i la cuptor. Fierberea cartofilor îi va face să fie moi în interior și crocanți la exterior.
A.
Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…
După o noapte de amor ca în filme, un bărbat din Botoșani a ajuns la…
Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…
Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Pensionarii și persoanele în…
Horoscop 17 mai 2024. Află care sunt predicțiile astrelor pentru toate semnele zodiacale, în materie…
Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…