Sari la conținut

Rețeta de la mama – cum prepari cartofii copți crocanți?

Cartofi copți crocanți? Parcă ceva nu se leagă, nu-i așa? Însă, se poate, cartofii copți, cea mai sănătoasă variantă de a găti cartofii se pot transforma în ceva cu totul delicios – poți să ai aceeași textur ca a cartofilor prăjiți, dar interiorul pufos.

Secretul de la mama este să îi gătești de două ori – trebuie să tai cartofii bucățele și să îi fierbi în apă cu sare, până să dea în clocot. Apoi, pune-i pe o tavă, adaugă ulei de măsline și piper și pune-i la cuptor. Fierberea cartofilor îi va face să fie moi în interior și crocanți la exterior.

A.

Ana Maria Nitu

Ana Maria Nitu, studiază la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, a fost jurnalist la Evenimentul zilei, www.evz.ro si Doctorulzilei, www.doctorulzilei.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel