Rețeta minune cu care o femeie din Suceava s-a vindecat de cancer în fază terminală. Chirurgul Sorin Hîncu de la Spitalul Judeţean Suceava spune că în întreaga carieră nu a văzut nimic asemănător

Rețeta minune cu care suceveanca Doina Lehaci s-a vindecat de cancer de bol în fază terminală. Pacienta a fost diagnosticată cu cancer de col în faza 4B în decembrie 2012.

În primă fază, pacienta a urmat planul de tratament recomandat de medici și anume: șase ședințe cu citostatice și o lună de radioterapie.

Începând cu luna iulie 2012, pacienta a renunțat la planul de tratament impus de medici și a apelat la o rețetă minune.

Chirurgul Sorin Hîncu de la Spitalul Judeţean Suceava spune că în întreaga carieră nu a văzut nimic asemănător. „Este o vindecare miraculoasă, inexplicabilă pentru noi pentru că în toată cariera mea n-am întâlnit un caz de cancer în ultimul stadiu care să se vindece. Pacienta a făcut doar tratament paleativ, adică pentru a opri cât de cât creşterea şi evoluţia tumorii, dar nu are intenţia de a vindeca. În cazul pacientei tumora a dispărut complet şi este vindecată acum”, a spus dr. Sorin Hîncu

Deși au fost reacții controversate privind un diagnostic greșit, chirurgul Hîncu a ținut să precizeze că boala a fost confirmată atât la Suceava cât şi la Iaşi şi Cluj, iar stadiul 4B este documentat prin numeroase analize.

„Diagnosticul iniţial nu are cum să fie greşit, a fost confirmat de nenumărate ori. Eu am văzut-o când era diagnosticată în stadiul patru, avem examen anatomopatologic, avem computer tomograf, a fost la Iaşi la Institutul Regional de Oncologie unde a făcut examen clinic şi RMN care au confirmat încă o dată stadiul patru al extinderii tumorii. La Iaşi a făcut iradiere o lună, iar apoi la Suceava a făcut tratament cu citostatice şase şedinţe. Vindecarea este chiar miraculoasă. Nici mie nu mi-a venit să cred. Nu aş fi afirmat că această femeie este vindecată de cancer dacă nu aş fi avut toate motivele pentru a afirma asta”, a spus dr. Sorin Hîncu.

Cum a depistat pacienta boala nemiloasă?

„Aproape un an de zile am avut un fel de scurgeri de lichid, iar în ultima vreme sângeram. În 2012, în decembrie, am fost internată la Câmpulung şi acolo am descoperit. M-am speriat de ce mi-au spus acolo şi am mers la Cluj unde am făcut biopsia. După trei săptămâni m-am internat la Suceava, de unde am fost trimisă la Iaşi să mă tratez de cancer, 4B, ultima fază”, povesteşte Doina Lehaci.

Rețeta minune care a vindecat-o de cancer

Începând cu vara anului 2013, la recomandare fiicei, doamna Doina a apelat la un tratament naturist și la un regim de viață sănătos.

„Cât eram în spital am auzit de tratamente naturiste. A găsit fiica mea pe internet şi a dat comandă de pastile de zeolit din Austria. Luam câte patru pastile odată. Am urmat permanent acest tratament”, mărturiseşte Doina Lehaci.

În plus, femeia a urmat un regim alimentar sănătos.

„Am adoptat un regim alimentar foarte strict. Multe fructe, multe sucuri. Din sfeclă, morcovi, ridiche, cartofi, varză, făceam un suc din toate. Fără carne, mai mult brânză de vacă, iaurt, mâncare de regim. Am mâncat carne de pasăre, peşte, dar foarte rar”, mai povesteşte Doina Lehaci.

Rețeta minune la care a apelat și Monica Tatoiu

Despre tratamentul pe bază de lăptişor de matcă, folosit şi de Monica Tatoiu, a auzit tot în spital şi apoi a găsit reţeta pe internet.

Femeia mărturiseşte că după ce se va întoarce acasă va continua regimul alimentar şi va mai tratamentul cu pastile pentru detoxifierea organismului.

La toate acestea se adaugă multă rugăciune şi pelerinaje la mănăstiri. „Numai Dumnezeu şi Măicuţa Domnului au făcut o minune”, spune ea.

 

 

Recent Posts

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

3 ore ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

4 ore ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

4 ore ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

5 ore ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

5 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

6 ore ago

Citeste si: