sâmbătă, ianuarie 23, 2021
Tănasă Sabina

Monica Tatoiu, cea mai cunoscută persoană de afaceri din țara noastră, a reușit să învingă cancerul la sân cu  rețeta minune. Rețeta este ideală chiar și pentru covid-19 pentru că ajută la întărirea imunității.

Rețeta minune a Monicăi Tatoiu, deși contestată de cadrele medicale, în cazul ei a dat rezultate: ”Am rețeta asta de la un fost director general al celor de la , de pe vremea lui Nicolae Ceaușescu. Cred că în aceeași perioadă oamenii făcuseră tot felul de studii și au ajuns la rețeta minune. O minune în care de fapt este vorba despre un amestec de miere de salcâm, polen crud, tinctură de propolis și lăptișor de matcă. Întâmplarea a făcut ca prin 2009-2010, când mă luptam pentru viața mea, să particip la un seminar internațional al apicultorilor unde am fost efectiv convinsă de potențialul acesteia. Mai apoi, am spus tuturor despre ea și așa s-a născut rețeta-magică a Monicăi Tatoiu”, a declarat ea.

Monica Tatoiu a precizat că mai primește și azi, după zece ani, mesaje şi telefoane de la românii bolnavi, din diverse colțuri ale țării, dar și ale lumii, care nu au găsit încă leac pentru suferința lor.  ”Fiecare dintre noi e dispus să facă orice pentru sănătate. Pot să vă spun că mii dintre cei cu care am vorbit în ultimii ani au făcut cărare în fața spitalelor fără ca cineva să le spună exact ce au. Sau este vorba despre cei care au avut experienţe triste în sistemul medical, cărora li s-au dat vreun diagnostic greşit, fie au fost trataţi necuviincios sau au dat şpăgi fără ca măcar să primească un tratament adecvat.”

„Am spus-o și o să mai repet, cred că prea mulţi medici au tendinţa să rezolve problema cu cuţitul. Intervenţia chirurgicală ar trebui să fie ultima soluţie, după ce s-a încercat tot. Tuturor le-am recomandat acest amestec de miere. Și el nu ne-a dezamăgit niciodată”, continuă Monica Tatoiu.

Reteța minune este administrată și mamei Monicăi în vârstă de 89 de ani

”Folosesc încă rețeta asta. Mai mult, în fiecare primăvară și toamnă, i-o administrez și mamei mele, care are 89 de ani. Și vă mai spun că ea e perfectă, după mine, și pentru vremurile astea în care pandemia actuală face furori. Întărește organismul, așa că o recomand cu căldură”, a adăugat Monica Tatoiu.

Iată rețeta minune a Monicăi Tatoiu:

  • lăptişor de matcă – 4 grame
  • miere de salcâm, luată de la Plafar 1,5 kilograme
  • polen măcinat – 300 de grame
  • ser fiziologic – 200 mililitri
  • tinctură de propolis – 150 de grame