Categories: Ştiri sănătate

Ronaldo, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea copilului său: „Cenușa lui este cu mine. Aici, în casă”

Cristiano Ronaldo a fost complet sincer cu privire la o problemă foarte sensibilă care s-a întâmplat în familia sa în urmă cu câteva luni.

Fotbalistul și Georgina Rodríguez au primit vestea groaznică despre gemenii lor, și anume că în momentul nașterii, băiețelul nu a putut rezista.

În interviul său pentru ‘Piers Morgan Uncensored’, portughezul a explicat motivele pentru care nu se simte fericit în echipa sa actuală și are foarte mult de-a face cu viața personală.

Potrivit lui Cristiano Ronaldo, antrenorul ‘Manchester United’ nu ar fi fost foarte empatic cu situaţia jucătorului. În timpul interviului, portughezul a amintit de momentul concret în care fanii lui Liverpool, echipa rivală, i-au dedicat un minut de reculegere pentru moartea fiului meu: „M-a surprins foarte mult. La Manchester United nu au manifestat niciodată empatie pentru situație pe care am trăit-o, niciodată”, a explicat sportivul.

„Piers, probabil cele mai rele momente pe care le-am trecut prin viața mea, de când a murit tatăl meu, știți, când ai un copil de la care te aștepți ca totul să fie normal și ai această problemă, este, este greu, știți, ca ființă umană ce sunt”, a spus Ronaldo în inteviu, citat de The Mirror.

„Georgina, am avut momente destul de dificile pentru că nu înțelegem de ce ni s-a întâmplat. A fost dificil să fiu sincer, a fost foarte, foarte dificil să înțelegem ce se întâmplă, în acea în acea perioadă a vieții noastre.

După cum știți, fotbalul continuă, atât de repede, multe competiții, fotbalul nu se oprește. Am avut multe, multe competiții. Și a trece prin în acel moment a fost probabil cel mai dificil moment pe care l-am avut în viața mea. Eu și familia mea, în special Gio [Georgina Rodriguez], a fost greu.”

„Cenușa lui este cu mine, ca și cea a tatălui meu. Este aici, în casă”

„Este o situație atât de dificilă, în care plângi pierderea teribilă a băiețelului tău. Dar, de asemenea, sărbătorești nașterea frumoasei tale fiice”, a replicat Morgan.

Ronaldo a completat: „Este o nebunie. Am încercat să explic uneori familiei mele și chiar prietenilor mei apropiați. Le spun că nu am simțit niciodată să fiu fericit și trist în același moment. Nu am simțit niciodată. Este greu de explicat”.

„Este atât de dificil. Este, nu știi dacă plângi sau nu știi dacă zâmbești. Pentru că este ceva la care nu știi cum să reacționezi. Nu știi ce să faci, ca să fiu sincer.”

Ronaldo, care este un catolic devotat, a adăugat: „Cenușa lui este cu mine, ca și cea a tatălui meu, este aici, în casă. Este un lucru pe care vreau să îl păstrez pentru tot restul vieții mele și să nu îl arunc în ocean sau în mare. O păstrez cu mine. Sunt lângă tatăl meu. Am o bisericuță la parter, o capelă, și acolo îi țin pe tata și pe fiul meu.”

Recent Posts

Aurul verde: infuzia antiinflamatoare ancestrală asiatică care este cheia tinereții

Printre curiozitățile pe care le ascunde ceaiul verde, una dintre cele mai frapante este faptul…

22 de minute ago

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

52 de minute ago

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

2 ore ago

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Ce condiție trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Pensionarii și persoanele în…

2 ore ago

Horoscop zilnic 17 mai. Certuri și discuții. Află care sunt zodiile care vor avea parte de dezamăgiri

Horoscop 17 mai 2024. Află care sunt predicțiile astrelor pentru toate semnele zodiacale, în materie…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică