joi, decembrie 1, 2022

Cristiano Ronaldo a fost complet sincer cu privire la o problemă foarte sensibilă care s-a întâmplat în familia sa în urmă cu câteva luni.

Fotbalistul și Georgina Rodríguez au primit vestea groaznică despre gemenii lor, și anume că în momentul nașterii, băiețelul nu a putut rezista.

În interviul său pentru ‘Piers Morgan Uncensored’, portughezul a explicat motivele pentru care nu se simte fericit în echipa sa actuală și are foarte mult de-a face cu viața personală.

Te-ar mai interesa: Bancnota piramidă și alte ritualuri magice care te...

Potrivit lui Cristiano Ronaldo, antrenorul ‘Manchester United’ nu ar fi fost foarte empatic cu situaţia jucătorului. În timpul interviului, portughezul a amintit de momentul concret în care fanii lui Liverpool, echipa rivală, i-au dedicat un minut de reculegere pentru moartea fiului meu: „M-a surprins foarte mult. La Manchester United nu au manifestat niciodată empatie pentru situație pe care am trăit-o, niciodată”, a explicat sportivul.

„Piers, probabil cele mai rele momente pe care le-am trecut prin viața mea, de când a murit tatăl meu, știți, când ai un copil de la care te aștepți ca totul să fie normal și ai această problemă, este, este greu, știți, ca ființă umană ce sunt”, a spus Ronaldo în inteviu, citat de The Mirror.

Te-ar mai interesa: Poziția de somn care îți distruge sănătatea. Încea...

„Georgina, am avut momente destul de dificile pentru că nu înțelegem de ce ni s-a întâmplat. A fost dificil să fiu sincer, a fost foarte, foarte dificil să înțelegem ce se întâmplă, în acea în acea perioadă a vieții noastre.

După cum știți, fotbalul continuă, atât de repede, multe competiții, fotbalul nu se oprește. Am avut multe, multe competiții. Și a trece prin în acel moment a fost probabil cel mai dificil moment pe care l-am avut în viața mea. Eu și familia mea, în special Gio [Georgina Rodriguez], a fost greu.”

Te-ar mai interesa: Peste 70.000 de ore de consiliere psihologică pent...

„Cenușa lui este cu mine, ca și cea a tatălui meu. Este aici, în casă”

„Este o situație atât de dificilă, în care plângi pierderea teribilă a băiețelului tău. Dar, de asemenea, sărbătorești nașterea frumoasei tale fiice”, a replicat Morgan.

Ronaldo a completat: „Este o nebunie. Am încercat să explic uneori familiei mele și chiar prietenilor mei apropiați. Le spun că nu am simțit niciodată să fiu fericit și trist în același moment. Nu am simțit niciodată. Este greu de explicat”.

Te-ar mai interesa: Alertă sanitară! Pericol mortal în coaja unei bana...

„Este atât de dificil. Este, nu știi dacă plângi sau nu știi dacă zâmbești. Pentru că este ceva la care nu știi cum să reacționezi. Nu știi ce să faci, ca să fiu sincer.”

Ronaldo, care este un catolic devotat, a adăugat: „Cenușa lui este cu mine, ca și cea a tatălui meu, este aici, în casă. Este un lucru pe care vreau să îl păstrez pentru tot restul vieții mele și să nu îl arunc în ocean sau în mare. O păstrez cu mine. Sunt lângă tatăl meu. Am o bisericuță la parter, o capelă, și acolo îi țin pe tata și pe fiul meu.”

Te-ar mai interesa: Nu ignora transpirația urât mirositoare! Poate fi ...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private