Categories: Stil de viaţă

Rune 13 ianuarie. ACEASTĂ zodie este avertizată: atenție la semne! Călăuzirea vine prin vise

Rune 13 ianuarie. ACEASTĂ zodie este avertizată: atenție la semne!

Ziua de vineri 13 nu trebuie privită ca o zi cu ghinion, ci ca o zi în care putem să trăim plenar destinul nostru.

Este și ceea ce runele ne transmit. Etalarea zilei de 13 ianuarie vine cu sfaturi înțelepte pentru fiecare nativ în parte. Nu evitați provocările, nu vă lăsați pradă sentimentelor negative, mergeți cu curaj și pasiune în urmărirea scopurilor voastre, potrivit sfatulparintilor.ro.

Rune 13 ianuarie: BERBEC- Nu evita provocările

Runa etalata – Hagalaz : Exista provocari in viata ta dar nu trebuie sa te temi de ele, ci sa le faci fata. O furtuna cu grindina nu trebuie sa te sperie ci sa o privesti si sa vezi ca este doar apa. Fa la fel cu provocarile : ele iti intaresc determinarea si te fac sa le faci fata cu curaj, intelegand ca sunt doar pietre pe care sa pui pasul in drumul spre obiectivele tale. Cere provocari mai mari pentru ca vei capata astfel mai mult dupa ce le vei depasi.

TAUR- Pasiune

Runa etalata – KENAZ: Runa germanica Kano semnifica focul, pasiunea si tot ce se poate deschide bun urmare a acestei flacari arzatoare. Aceasta runa semnifica emotii intense si pasiune fierbinte. Pasiunea poate fi indreptata si manifestata catre orice iar in planul relatiilor, runa Kano anunta o intelegere si deschidere mutuala. Bucura-te !

GEMENI- Ascultă-ți intuiția

Runa etalata – LAGUZ (cu fata in sus). Asa cum bolovanul din rau impiedica progresul apei dar apa se va misca mai repede in jurul obstacolului, la fel si pentru tine un timp suplimentar dat prin anumite intarzieri poate fi calea de a primi raspunsuri cu privire la drum. Intuitia ta iti va servi bine daca ai curaj sa o asculti.

Rune 13 ianuarie: RAC- Evită emoțiile negative

Runa etalata – Nauthiz : Primesti prin aceasta runa un sfat de la puterile superioare : incearca sa iti dai seama care este cauza unei situatii ce iti provoaca o dificultate. Ce se intampla in afara ta este similar cu ce se intampla in tine. Oamenii primesc in viata situatii spre care este orientat subconstientul. Incearca sa eviti manifestarea de emotii negative spre tine sau spre altii.

LEU- Vizualizare scop

Runa etalata – Raido : Daca iti analizezi situatia curenta, tu stii ca esti deja pe cale spre ceva ce iti doresti. Daca te gandesti la viitor, inca este o cale lunga in fata ta. Dar da, este posibil sa implinesti ce iti doresti si vei construi unele relatii benefice sau participa la proiecte de ajutor. Runa iti transmite sa nu stai intr-un singur loc ci sa te misti mereu spre scopul specificat. Tine minte ca drumul in fata este deschis, paseste pe el cu curaj !

FECIOARA- Adaptare

Runa etalata – URUZ : Runa germanica Uruz semnifica putere, tarie, finaluri si noi inceputuri si este asociata cu principiile masculin-feminin ce se imbina armonios intr-o fiinta. Aceasta runa transmite faptul ca vechiul trebuie sa moara ca sa faca loc noului dar ca ce ramane in urma vechiului va fertiliza solul pentru un nou inceput. Ti se cere sa inveti sa te adaptezi fluxului natural al vietii, sa dai dovada de tarie in acest sens precum vitejii vikingi de odinioara care stiau si respectau aceste principii.

Rune 13 ianuarie: BALANTA- Caută binele și armonia

Runa etalata – Wunjo : Vei experimenta fericire daca muncesti pentru ea. Sa tinzi catre armonie si echilibru si intotdeauna sa cauti solutii in loc sa baltesti in probleme. Ca sa reziste, fericirea trebuie gasita in sinceritate si adevar. Daca te ascunzi de adevar, te ascunzi de fericire. Tine minte sa cauti doar ce e corect si bun iar norocul si averea vor veni automat.

SCORPION- Semne și confirmări

Runa etalata – ANSUZ (cu fata in sus). Poate cauti raspunsuri la intrebarile pe care ti le-ai pus de mult timp. Raspunsurile sunt deja acolo pentru ca tu sa le vezi. Uita-te dupa semne si confirmari in jurul tau. Chiar daca nu vezi acum mesajele, calauzirea va veni spre tine prin vise.

SAGETATOR- Prosperitate

Runa etalata – DAGAZ : Dagaz anunta o constientizare si o avansare importanta intr-o relatie care te preocupa. Momentul este potrivit si ca atare succesul este ca si asigurat. Este runa increderii radicale chiar daca circumstantele te pot impinge sa sari in gol cu mainile aparent goale. Ea anunta deseori o vreme a prosperitatii si rezultatelor mari. Totusi, ti se reaminteste sa fii atent si sa nu iti dai voie sa fii purtat de val si sa te porti nesabuit. Smerenia si generozitatea sunt de urmat.

Rune 13 ianuarie: CAPRICORN- Schimbare și multă muncă

Runa etalata – Ehwaz : Ehwaz este runa impulsului. Anunta progres rapid spre inainte. Viteza pentru gand si fapta. Miscare cu scop. Incredere, loialitate, disponibilitate de a avansa. Ehwaz simbolizeaza calul si puterea sa, viteza si frumusetea lui care il fac mai mult decat un animal de transport. Calul este un animal sacru si spiritual. Cand apare aceasta runa, anunta progresul si schimbarea controlata de munca eficienta si uneori este posibila si o calatorie. Ea este conectata si cu parteneriatul, loialitatea, increderea si credinta care exista intre cal si calaret, intre frate si sora. Doua jumatati ale aceluiasi intreg.

VARSATOR- Ține aproape familia și prietenii

Runa etalata – GEBO (cu fata in sus). In timp ce este placut si frumos sa primesti cadouri, este si mai bine pentru tine acum sa oferi, iar recompensele iti vor veni neasteptat in viitor. Familia si prietenii sunt binecuvantari care nu ar trebui luate ca si cum ti se cuvin si sunt firesc sa iti fie acordate.

PESTI- Nu judeca!

Runa etalata – MANNAZ : Punctul de start trebuie sa fie intotdeauna sinele iar o relatie sanatoasa cu tine insuti este absolut esentiala : de ea depind toate celelalte relatii, daca curg sau nu sanatos, inclusiv relatia ta cu Marele Mister. Nu este acum un moment in care sa astepti si cauti laude despre realizarile tale, nici sa obtii atentie in toate felurile posibile. Nu judeca si nu fii intolerant. Tine minte trecutul si gandeste-te la viitor, dar focuseaza-te doar pe prezent. Incearca sa traiesti o viata obisnuita intr-o maniera extraordinara.

Recent Posts

Cum a aflat Mihai Albu ca suferă de cancer: Făcusem analize periodice şi una si a ieşit deformată cu valoare mare

Afecțiunea gravă a renumitului designer a fost depistată în luna februarie, atunci când a mers…

17 minute ago

Se dau 1330 de lei de la stat pentru acești români! Cine sunt beneficiarii

Se oferă noi ajutoare pentru crescătorii de animale din România. Valorile variază în funcție de…

46 de minute ago

Urmează cea mai grea zi din an pentru o ZODIE. Se apropie o cumpănă majoră

Se anunță o săptămână capricioasă pe plan meteorologic, dar și astrologic. Pe 15 mai se…

o oră ago

15 mai. Ziua Națională a Bujorului Românesc. Este floare națională a României, iar care o rup au parte de amenzi usturătoare

Ziua Națională a Bujorului Românesc. Specie florală unică în Europa, se găseşte numai în România…

2 ore ago

Șase copii au ajuns la Urgență cu halucinații. Bunica i-ar fi spălat cu o substanță toxică

Mai mulți copii au ajuns la Urgență cu halucinații. O nouă tragedie care ar fi…

2 ore ago

Trei simptome de cancer care pot fi observate în timpul mesei. Ce nu trebuie să ignori niciodată

Simptome de cancer care apar la masă. Este bine cunoscut că factori precum fumatul mult,…

3 ore ago

Citeste si: