Categories: Stil de viaţă

Rutina matinală pe care o urma cu strictețe frumoasa Prințesă Diana

Pe lângă rolul ei de celebritate regală și iconică, prințesa Diana a fost, de asemenea, un om pasionat de fitness, conștient de sănătate. De la a fi o persoană matinală până la a face parte din programele zilnice de antrenamente intense, Diana a fost și este o inspirație pentru mulți tineri care doresc să rămână în formă și sănătoși în lumea modernă.

În timp ce a părăsit lumea prea curând, moștenirea ei, fie în sfera asistenței sociale, fie în domeniul modei și frumuseții, continuă să motiveze milioane de oameni din întreaga lume. Acestea fiind spuse, pentru a vă ajuta să vă potriviți energia cu a ei, iată un ghid pentru rutina de dimineață a prințesei Diana pe care o puteți urma și voi.

Prințesa Diana era obișnuită cu un program foarte încărcat

Deși viața prințesei regale poate părea orbitoare și plină de glam, dimpotrivă, ea a fost de fapt foarte ocupată și plină de viață.

Se pare că întreaga zi a Dianei era plină de întâlniri și apariții multiple, care nu i-au dat timp să se pună pe primul plan. Potrivit unui personal regal, el a fost „îngrozit” când a văzut prima dată cartea de angajamente a Dianei. Acest lucru în sine spune multe despre modul în care regretata prințesă și-a împletit  timpul între viața personală și cea publică.

Prințesa Diana a fost o persoană matinală

Având în vedere că viața Dianei era extrem de aglomerată de diferite evenimente și apariții publice, nu a avut de ales decât să se ridice dimineața devreme din pat.

Majordomul ei personal, Harold Brown, a trezit-o în fiecare zi la 7:30 a.m. Multe dintre scrisorile ei ne oferă o perspectivă asupra luptelor ei cu somnul, ceea ce este destul de evident, având în vedere programul ei încărcat.

Ziua ei începea cu o cafea slabă

În timp ce Prințul Chearls servea întotdeauna ceaiul Lapsang Souchong, Prințesa Diana savura în fiecare dimineață o ceașcă de cafea slabă.

Înainte de a servi micul dejun făcea exerciții sau înota

Înainte de a servi micul dejun, Prințesa Diana presa să dea câteva ture de bazin la Palatul Buckingham. În cazul în care apărea ceva urgent sau trebuia să ajungă într-o întâlnire urgentă, îndrăgita Prințesă opta pentru exerciții de întindere.

Micul dejun consta într-o cutie de fasole și un grapefruit roz cu suc de portocale

Prințesa nu era un fan al carbohidraților, cărnii roșii și crustaceelor. Prin urmare, la micul dejun, ea a preferat ceva ușor.

Pasiunea pentru fitness

După micul dejun ușor, rutina de gimnastică este perfectă. Potrivit unui fost antrenor personal al prințesei Diana, regalul a pătruns într-o varietate de exerciții, inclusiv aerobic în trepte, plimbări cu putere și rollerblading. A fost văzută și la sala de sport locală, Chelsea Harbor Club. În afară de asta, Diana era un ciclist entuziast.

Recent Posts

Psoriazis: Cauze, simptome și tratament

Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…

28 de minute ago

Vreme de coșmar în Italia, cu urmări și în România. Ploi și inundații fără precedent în ultimile secole

Alertă METEO: Vremea rea continuă în nordul Italiei, în special în regiunile Lombardia și Veneto.…

59 de minute ago

Peste 100.000 de pachete de pâine cu resturi de șobolani au fost retrase de pe piață

Peste 100.000 de pachete de pâine feliată retrase de pe piață. În orice țară, siguranța…

o oră ago

Medic plasat în arest la domiciliu, după ce ar fi uitat o compresă în corpul unei paciente operate. Femeia a murit de septicemie

Un medic de la Institutul Oncologic din Bucureşti cercetat pentru ucidere din culpă, după ce…

2 ore ago

Terapia durerii: ce este, când se recomandă, beneficii. Opt metode eficiente de gestionare a durerii

În contextul medicinei moderne, terapia durerii reprezintă o componentă-cheie în îngrijirea pacienților. Aceasta se refera…

2 ore ago

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

12 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică