Categories: Ştiri sănătate

S-a lăsat cu scandal la nunta unei artiste celebre. Fostul soț a încercat să întrerupă petrecerea cântăreței

Din cuprinsul articolului

Fostul soț al lui Britney Spears, Jason Alexander, a încercat să întrerupă nunta cântăreței cu Sam Asghari, iubitul ei de patru ani, intrând în casa ei joi cu câteva ore înainte ca cuplul să se căsătorească într-o ceremonie privată.

Ziarul TMZ a fost primul care a avansat evenimentul, organizat în secret de Spears la reședința ei din Los Angeles și la care, potrivit presei americane, familia cântăreței nu a fost invitată.

Alexander, care s-a căsătorit cu artista în 2004 în timpul unei călătorii la Las Vegas (SUA), dar a semnat divorțul 55 de ore mai târziu, a reușit să intre prin efracție în casa lui Spears, care se pregătea de nuntă.

Bărbatul a reușit să evite perimetrul de securitate al conacului, situat în sudul Californiei, și și-a transmis în direct prin Instagram turul său pe coridoarele casei până când a găsit un cort decorat ca o capelă în care, se pare, avea loc nunta.

Acolo, Alexander a întrebat un grup de agenți unde sunt Spears și familia ei.

„Britney Spears m-a invitat aici. Ea este prima mea soție, singura mea soție. Sunt primul ei soț. Sunt aici să opresc nunta”, a țipat el la securitate în timp ce transmisiunea continua.

Bărbatul a fost arestat

În cele din urmă, bărbatul a fost arestat.

Spears și Asghar pregătesc aceast eveniment încă din noiembrie, când s-au logodit, potrivit unei surse apropiate cuplului citată de revista People.

„Este foarte important pentru ea ca în sfârșit să se căsătorească. Își dorește să fie perfect, așa că este atât de nervoasă încât este copleșită. Este foarte sensibilă”, a spus această sursă pe care media nu a dezvăluit-o.

Lista invitaților este necunoscută, deși mass-media Fox News a devoalat că Madonna, Paris Hilton și alte fețe cunoscute vor participa la eveniment.

La sfârșitul anului trecut, Justiția din California a pus capăt tutelei pentru care tatăl cântăreței a preluat controlul asupra finanțelor și vieții sale personale timp de aproape 14 ani, situație juridică atât de controversată încât a dus la un scandal internațional datorită insistențelor fanilor.

Artista, care a vândut peste 100 de milioane de discuri, și-a recâștigat autonomia și va putea în curând să se folosească de averea ei de 60 de milioane de dolari, o situație radical diferită față de acum câteva luni, când trebuia să ceară permisiunea pentru a ieși din casă.

Prima decizie pe care a luat-o după încheierea tutelei a fost angajamentul său față de Sam Asghari, un dansator pe care l-a cunoscut în 2016 în timpul filmărilor videoclipului „Slumber Party”.

Recent Posts

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

8 ore ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

9 ore ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

9 ore ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

10 ore ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

10 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

11 ore ago

Citeste si: