sâmbătă, decembrie 4, 2021

Cadou misterios de nuntă, desfăcut la 9 ani de la primire. Kathy și Brandon Gunn sunt căsătoriți de mai mulți ani, însă, timp de nouă ani, nu au deschis unul dintre cadourile primite la nuntă. L-au ținut în dulap, așa cum au fost „instruiți” de cel care s-a gândit la un astfel de cadou special.

L-au primit de la sora bunicii lui Kathy, Alison, care i-a instruit pe soți să îl deschidă atunci când se ceartă pentru prima oară. Kathy a scris povestea cadoului pe Facebook, iar postarea ei a devenit virală, fiind distribuită de mii de utilizatori.

Te-ar mai interesa: Lucrul care a salvat cele mai multe vieți, încă de...

Cadou de nuntă, deschis după 9 ani

„Desigur, au existat certuri și probleme, dar nu am vrut să deschidem cadoul. În seara asta, am culcat copiii, am băut un pahar de vin și am început să discutăm despre nunta prietenilor noștri, la care abia așteptăm să ne ducem. Ne gândeam care ar fi cadoul perfect și mi-am amintit de nunta noastră, care a avut loc acum 9 ani.

Încercam să îmi amintesc care a fost cel mai frumos cadou pe care l-am primit noi. Lucru cel mai amuzant este că mi-a venit în minte cadoul primit de la sora bunicii Alison. Cel mai special cadou…era încă nedesfăcut. (…) Cred că ne-a fost frică să îl deschidem pentru că ar fi simbolizat că renunțăm la mariaj.

Te-ar mai interesa: Ce spune Rafila despre primul caz de Omicron în Ro...

Pe cadou scria să îl deschidem la prima ceartă, dar noi nu am considerat niciuna dintre probleme a fi atât de gravă, așa că nu l-am deschis. În tot timpul ăsta ne-am gândit că în interior se afla cheia salvării mariajului nostru, având în vedere că sora bunicii a fost căsătorită cu soțul ei aproape jumătate de secol.

În cutie erau niște pahare, dar acest cadou ne-a făcut să înțelegem că ceea ce căutam, cheia unui mariaj fericit, era în interiorul nostru”, a scris Kathy pe Facebook

Te-ar mai interesa: Vitamina mai puțin cunoscută cu rol esențial pentr...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri