Categories: Ştiri sănătate

Șansă în plus pentru pacienții diagnosticați cu tumori cerebrale! Consultații gratuite oferite de un reputat neurochirurg

Șansă uriașă pentru pacienții diagnosticați cu tumori cerebrale, anevrism cerebral, boli degenerative din zona lombară și cervicală, spasticitate sau hidrocefalie.

În data de 13 octombrie 2018, Prof. dr. Serdar Baki ALBAYRAK, unul dintre cei mai cunoscuti neurochirurgi din Turcia, vine la Constanţa, pentru a oferi gratuit a doua opinie medicală pacienților din România, cu următoarele diagnostice: tumori cerebrale și ale măduvei spinării, Parkinson, boli degenerative din regiunea lombară și cervicală, spasticitate, hidrocefalie etc.
Evenimentul de second opinion va avea loc la oficiul din Constanţa al Medical Park – bd. Mamaia nr. 231, et. 3 (interfon 033). Pacienţii se pot programa prin telefon la 0727593533, prin e-mail – office@medicalparkromania.com sau online, pe website-ul oficial.

Domnul prof. univ. dr. Serdar Baki Albayrak (născut în 5 decembrie 1973) este specializat în Neurochirurgie la Facultatea de Medicină a Universității din Istanbul, între anii 1998 și 2004 a urmat rezidentiatul la aceeași universitate, iar în anul 2017 a devenit profesor universitar în Neurochirurgie. Între anii 2006 și 2008 a fost beneficiat de burse de studii la Facultatea de Medicină a Universității Harvard din Boston, Statele Unite ale Americii, respectiv Facultatea de Medicină a Universității din Helsinki, Finalda. A coordonat 3 proiecte majore internaționale: Innoway RG Medical Innovation Inc. (co-fondator), Helsinki aneurysm Project (Helsinki University) și Meningioma stem cell project (Brigham and Women’s Hospital Labs). Este membru al Societății de Neurochirurgie din Turcia și al Asociației Europene de Neurochirurgie. A publicat peste 100 de articole de referință în reviste științifice internaționale, fiind citat în peste 600 de articole de specialitate din întreagă lume.

Grupul Internaţional de Spitale Medical Park – cel mai mare lanţ de spitale private din Turcia – s-a lansat în anul 1995, iar la ora actuală acesta deserveşte pacienţi în peste 30 de spitale situate în 17 oraşe din Turcia. În momentul de faţă este actorul principal al sectorului medical, fiind trataţi peste 70.000 pacienţi din întreaga lume. Indiferent de statul social şi economic, serviciile de acces la asistenţă medicală la standarde internaţionale sunt bazate de principiul „sănătate pentru toţi”. Medical Park monitorizează îndeaproape tehnologii de înaltă clasă şi metode terapeutice la nivel mondial. De asemenea, îşi propune să servească drept model în ştiinţă şi practici inovatoare. Grupul continuă adăugarea de noi membri, în conformitate cu principiul „este dreptul fiecărui popor de a trăi sănătos şi să aibă acces la serviciile de sănătate”. Din anul 2016, România face parte din Grupul Internaţional Medical Park.

Recent Posts

Lucruri esențiale pe care oamenii nu le fac. Sunt vitale pentru sănătate

Elemente vitale pentru sănătate. Dr. Cezar, celebrul cardiolog, dezvăluie care sunt elementele vitale pentru sănătate.…

5 ore ago

Pelagra

Ce este, cum se manifestă și de ce apare boala PELAGRA? Pelagra este boala cauzată…

5 ore ago

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Află dacă pot consuma cireșe

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Regimul diabeticilor este foarte important pentru controlul nivelului de zahăr…

6 ore ago

Horoscop 16 mai. Vărsător, trebuie să împărtășești energia ta minunată

Horoscop 16 mai. Astrologii au făcut previziuni pentru toate semnele: Prntru nativii din zodia Berbec…

6 ore ago

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de la Spitalul „Foişor”

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de…

7 ore ago

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de vară: Are puține calorii

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de…

7 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra