Categories: Spitale de stat

Şantiere la spitalele din Bucureşti. Primarul Capitalei anunţă lucrări de modernizare la unităţile sanitare din subordinea ASSMB

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că în prezent sunt deschise 16 şantiere pentru reabilitarea şi modernizarea spitalelor din municipiu aflate în subordinea Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti.

„Continuăm să investim în sănătate, pentru a spori calitatea îngrijirilor din unităţile spitaliceşti.

În acest moment, avem deschise 16 şantiere. Reparăm, reabilităm şi modernizăm spitalele „Sf.Luca”, „Victor Babeş”, „Dr. Ion Cantacuzino”, „Colentina”, „Sf.Ştefan”, „Prof. Panait Sârbu”, „Prof. Dr. Theodor Burghele”, „Sfânta Maria” şi Ambulatoriu de Ortodonţie şi Stomatologie Preventivă al Spitalului Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială „Prof. Dan Theodorescu”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

Potrivit News.ro, edilul Capitalei a mai spus că la spitalele „Colentina” şi „Victor Babeş” sunt făcute investiţii şi în lucrări de construcţie, amenajări şi dotări. „Noi dotări au loc şi la „Foişor”, unde se şi reconstruieşte/reamenajează. La Centru pentru Persoane din Grupuri Vulnerabile reamenajăm.

Spitalele în care sunt deschise şantierele fac parte din cele 19 unităţi din subordinea ASSMB, instituţie aflată în coordonarea viceprimarului Horia Tomescu”, a completat Dan.

Recent Posts

Fenomen îngrijorător. Rata cancerelor de colon a crescut cu 500% la această categorie de vârstă

Cazurile de cancer de colon sunt tot mai frecvente la adulții tineri, însă datele recente…

30 de minute ago

Românii au strâns o sumă record la Pilonul II de pensii. Cât are fiecare, în medie

Românii au strâns o sumă record la Pilonul II de pensii.Românii au reușit să acumuleze…

o oră ago

Cercetător român: Acest fruct dizolvă și elimină acidul uric

Fructul care dizvolvă acidul uric și menține ficatul sănătos, recomandat de un cercetător român. E…

o oră ago

Pesionarii ale căror pensii se recalculează de două ori. Şeful Casei de Pensii: „Vor beneficia de încă o altă creștere opțională”

Pensii recalculate de două ori. Daniel Baciu, șeful Casei Naționale de Pensii, a detaliat schimbările…

3 ore ago

Citeste si: