joi, iunie 1, 2023

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că pavilionul „Casa Doru” de la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale „Dr. Victor Babeş” va fi extins, reabilitat şi modernizat, lucru necesar deoarece nu există spaţii suficiente pentru tratarea tuturor pacienţilor.

Durata estimată a contractului va fi de 14 luni de la data semnării, iar valoarea estimată a contractului este de 3,7 milioane lei, a adăugat edilul general.

Te-ar mai interesa: Vitamina esențială pentru sănătatea inimii. Specia...

„Continuăm investiţiile în spitalele administrate de Primăria Capitalei: extindem, reabilităm şi modernizăm Pavilionul «Casa Doru» de la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale «Dr. Victor Babeş».

Acest pavilion găzduieşte Secţia clinică de boli infecţioase (HIV/SIDA) adulţi, iar extinderea şi modernizarea acestui centru sunt necesare pentru că nu există spaţii suficiente pentru tratarea tuturor pacienţilor”, a scris Nicuşor Dan, luni pe Facebook.

Durata estimată a contractului va fi de 14 luni

El a mai spus că Primăria Capitalei, prin ASSMB, a transmis în SEAP documentaţia de atribuire pentru „modificări interioare şi exterioare, extindere, reabilitare şi modernizare” ale pavilionului, iar caietul de sarcini prevede, printre altele, „efacerea integrală a instalaţiilor, realizarea unui lift exterior, anveloparea clădirii, extinderea etajului superior, recompartimentări şi reconfigurări”.

Te-ar mai interesa: Ai peste 50 de ani? Căsătoria poate preveni diabet...

Nicuşor Dan a mai precizat că durata estimată a contractului va fi de 14 luni de la data semnării, iar valoarea estimată a contractului este de 3,7 milioane lei.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private