Categories: Ştiri sănătate

SCANDAL MONSTRU: Liderul spiritual Dalai Lama filmat în timp ce sărut un băiețel pe gură și îi cere să „îi sugă limba”

Dalai Lama își cere scuze după ce l-a sărutat pe un băiat în India și i-a cerut să „suge limba”. Interacțiunea de la templul din India văzută într-un videoclip care a devenit viral este condamnată ca „nepotrivită” și „scandaloasă”

Dalai Lama și-a cerut scuze după ce s-a confruntat cu acuzații de comportament inadecvat după ce a sărutat un băiat pe buze și i-a cerut să îi „sugă limba” la un eveniment public din India, potrivit The Guardian.

La interacțiunea, care a avut loc la sfârșitul lunii februarie, la templul lui Dalai Lama din Dharamshala, au participat aproximativ 100 de tineri studenți care tocmai absolviseră Fundația M3M din India.

Dalai Lama, Tenzin Gyatso, este cea mai sfântă figură din budismul tibetan și trăiește în exil în India din 1959,de când Tibetul a fost anexat de China.

Într-un videoclip care a devenit viral, unul dintre tinerii studenți s-a apropiat de un microfon la eveniment și l-a întrebat pe Dalai Lama: „Pot să te îmbrățișez?”

Dalai Lama, în vârstă de 87 de ani, i-a spus băiatului să urce pe platforma unde stătea el. Făcându-i semn obrazului, se aude spunând „întâi aici”, după care copilul l-a sărutat și i-a dat o îmbrățișare.

Dalai Lama l-a ținut în brațe pe băiat, spunând „Cred că și aici” și apoi l-a sărut pe buze. „Și suge-mi limba”, a spus apoi Dalai Lama, scoțând limba, frunte în frunte cu studentul. Băiatul a plecat să se îndepărteze, în timp ce Dalai Lama a râs și l-a tras pe băiat pentru o altă îmbrățișare, în timp ce publicul râdea.

Liderul spiritual i-a vorbit apoi băiatului, sfătuindu-l să se uite la cei care creează „pace și fericire” și să nu urmeze „ființe umane care omoară mereu alți oameni”, înainte de a-i oferi o ultimă îmbrățișare.

Pe măsură ce videoclipul s-a răspândit pe internet, a fost condamnat de mulți, care l-au numit „nepotrivit”, „scandalos” și „dezgustător”. Controversa a determinat scuze din partea biroului Dalai Lama, care a spus că comportamentul său a fost „nevinovat și jucăuș”.

Sfinția Sa îi tachinează adesea pe oamenii pe care îi întâlnește

Într-o declarație transmisă luni, biroul pentru Dalai Lama a spus că „dorește să-i ceară scuze băiatului și familiei sale, precum și numeroșilor săi prieteni din întreaga lume, pentru durerea pe care le-ar fi provocat-o cuvintele sale”, adăugând că „regretă” incidentul.

„Sfinția Sa îi tachinează adesea pe oamenii pe care îi întâlnește, într-un mod inocent și jucăuș, chiar și în public și în fața camerelor de filmat”, se arată în comunicat.

Scuzele sale vin la câteva ore după ce un videoclip filmat în timpul unui eveniment din februarie a devenit viral, stârnind indignare pe rețelele de socializare, potrivit CNN.

 

Recent Posts

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

21 de minute ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

52 de minute ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

o oră ago

Anunț pentru consumatorii de cafea! Uite ce se întâmplă dacă bei una sau două căni de cafea pe zi

Cofeina este revigorantă și stimulantă pentru sistemul nervos central. Este unul dintre cele mai consumate…

2 ore ago

Medic, despre vitaminele în exces: Consecințele duc la CANCER

Vitaminele care susțin sistemul nervos, necesare? Stres, infecții respiratorii, gripă sau  întărirea sistemului nervos. De…

2 ore ago

Rinită alergică

Rinită alergică. Care sunt pericolele și cum să faceți față unui nas înfundat sau care…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra