Categories: Stil de viaţă

Secrete prețioase de la Miranda Kerr. Ce a făcut după ce mama ei a primit un diagnostic crunt

Secrete prețioase de la Miranda Kerr. În vârstă de 39 de ani este căsătorită cu co-fondatorul Snapchat, Evan Spiegel, precum și mama a trei copii cu vârste cuprinse între 11 și doi ani, Miranda Kerr și-a continuat educația și a fost unul dintre primii pionieri ai „frumuseții curate”.

Acum, într-un interviu în exclusivitate, Kerr spune pentru The Healthy @Reader’s Digest că, pe lângă faptul că deține diplome universitare în nutriție și psihologie a sănătății a absolvit Institutul pentru Nutriție Integrativă ca antrenor de sănătate specializat.

Secrete prețioase de la Miranda Kerr. Ce a făcut după ce mama ei a primit un diagnostic crunt

„De asemenea, am absolvit recent cursul de Introducere în alimentație și sănătate de la Stanford. Cred cu adevărat că sănătatea este o bogăție și vreau să continui să îmi extind cunoștințele până în ziua în care voi muri”, spune Kerr.

Mirandei Kerr a avut o copilărie traumatizantă. Mama ei a primit un diagnostic crunt, cancer la splină.

 

„Când aveam 16 ani, mama mea a fost diagnosticată cu cancer la splină”, ne spune ea, „așa că, în familie, am început să cercetăm mai amănunțit ingredientele din toate produsele pe care le foloseam, de la produsele personale, la produsele de curățenie și până la produsele ambalate. Să vedem cât de potențial toxice sunt anumite ingrediente disponibile pe piață și presupuse a fi sigure a fost șocant. Chiar și produsele care pretindeau că sunt naturale puteau conține unul sau două ingrediente naturale și o mulțime de ingrediente potențial dăunătoare.”

Efectele cosmeticelor

În 2009, Kerr și-a  deschis o fondație pentru a educa consumatorii cu privire la efectele pe care unele produse cosmetice și de curățare le pot avea atunci când sunt absorbite în sânge.

Anul acesta, modelul a lansat  „un gel de curățare super-vigorant, cu pH echilibrat, care se transformă într-o spumă fină pentru a curăța în profunzime murdăria, uleiul și alte impurități”.

Kerr a divulgat obiceiurile care o ajută să se simtă extraordinar, chiar și în zilele în care nu se aranjează.

„În copilărie, am fost foarte norocoasă să am o familie care a pus accentul pe importanța sănătății, a bunăstării și a îngrijirii de sine de la o vârstă fragedă. Mă simt foarte binecuvântată că am avut parte de o educație foarte sănătoasă și cu picioarele pe pământ și le sunt foarte recunoscătoare părinților și bunicilor mei, deoarece acest lucru a jucat un rol imens în pasiunea mea pentru sănătate și nutriție, conducându-mi în cele din urmă viața în această direcție.

În 2006, vorbeam cu o prietenă despre faptul că mâncam organic și că ameliminat toate produsele toxice, dar nu reușisem să găsesc nimic pe piață care să fie certificat organic în domeniul îngrijirii pielii. Ea mi-a făcut cunoștință cu un aromaterapeut, care făcea uleiuri esențiale certificate organic. De acolo am fost pusă în legătură cu chimiștii din spatele acelor produse, de unde a început totul. I-am întrebat dacă ar fi posibil să creez produse certificate organic, orientate spre rezultate, deoarece nimeni altcineva nu făcea acest lucru”, a declarat vedeta.

 

Recent Posts

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

8 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

9 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

9 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

10 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

10 ore ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

11 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică