joi, decembrie 8, 2022

Secrete prețioase de la Miranda Kerr. În vârstă de 39 de ani este căsătorită cu co-fondatorul Snapchat, Evan Spiegel, precum și mama a trei copii cu vârste cuprinse între 11 și doi ani, Miranda Kerr și-a continuat educația și a fost unul dintre primii pionieri ai „frumuseții curate”.

Acum, într-un interviu în exclusivitate, Kerr spune pentru The Healthy @Reader’s Digest că, pe lângă faptul că deține diplome universitare în nutriție și psihologie a sănătății a absolvit Institutul pentru Nutriție Integrativă ca antrenor de sănătate specializat.

Te-ar mai interesa: Bolile de tiroidă. Endocrinolog: ”La 50 de ani exi...

Secrete prețioase de la Miranda Kerr. Ce a făcut după ce mama ei a primit un diagnostic crunt

„De asemenea, am absolvit recent cursul de Introducere în alimentație și sănătate de la Stanford. Cred cu adevărat că sănătatea este o bogăție și vreau să continui să îmi extind cunoștințele până în ziua în care voi muri”, spune Kerr.

Mirandei Kerr a avut o copilărie traumatizantă. Mama ei a primit un diagnostic crunt, cancer la splină.

 

„Când aveam 16 ani, mama mea a fost diagnosticată cu cancer la splină”, ne spune ea, „așa că, în familie, am început să cercetăm mai amănunțit ingredientele din toate produsele pe care le foloseam, de la produsele personale, la produsele de curățenie și până la produsele ambalate. Să vedem cât de potențial toxice sunt anumite ingrediente disponibile pe piață și presupuse a fi sigure a fost șocant. Chiar și produsele care pretindeau că sunt naturale puteau conține unul sau două ingrediente naturale și o mulțime de ingrediente potențial dăunătoare.”

Te-ar mai interesa: Poate duce ACEST medicament împotriva acneei la de...

Efectele cosmeticelor

În 2009, Kerr și-a  deschis o fondație pentru a educa consumatorii cu privire la efectele pe care unele produse cosmetice și de curățare le pot avea atunci când sunt absorbite în sânge.

Anul acesta, modelul a lansat  „un gel de curățare super-vigorant, cu pH echilibrat, care se transformă într-o spumă fină pentru a curăța în profunzime murdăria, uleiul și alte impurități”.

Te-ar mai interesa: Parteneriat istoric între spitalele din București ...

Kerr a divulgat obiceiurile care o ajută să se simtă extraordinar, chiar și în zilele în care nu se aranjează.

„În copilărie, am fost foarte norocoasă să am o familie care a pus accentul pe importanța sănătății, a bunăstării și a îngrijirii de sine de la o vârstă fragedă. Mă simt foarte binecuvântată că am avut parte de o educație foarte sănătoasă și cu picioarele pe pământ și le sunt foarte recunoscătoare părinților și bunicilor mei, deoarece acest lucru a jucat un rol imens în pasiunea mea pentru sănătate și nutriție, conducându-mi în cele din urmă viața în această direcție.

Te-ar mai interesa: Carmen Harra: Perioadă crâncenă pentru omenire! Tr...

În 2006, vorbeam cu o prietenă despre faptul că mâncam organic și că ameliminat toate produsele toxice, dar nu reușisem să găsesc nimic pe piață care să fie certificat organic în domeniul îngrijirii pielii. Ea mi-a făcut cunoștință cu un aromaterapeut, care făcea uleiuri esențiale certificate organic. De acolo am fost pusă în legătură cu chimiștii din spatele acelor produse, de unde a început totul. I-am întrebat dacă ar fi posibil să creez produse certificate organic, orientate spre rezultate, deoarece nimeni altcineva nu făcea acest lucru”, a declarat vedeta.

Te-ar mai interesa: Cel mai grav sezon al virozelor la COPII în Români...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private