Secretele virilității: 5 semințe afrodisiace, despre care nu știai. Toată lumea le are în bucătărie!

Secretele virilității: 5 semințe afrodisiace, despre care nu știai. Toată lumea le are în bucătărie!

Un afrodisiac este un aliment sau un medicament care trezește instinctul sexual, provoacă dorință sau crește plăcerea sau performanța sexuală. Dar de unde provine cuvântul afrodisiac?

Puteți atribui sursa zeiței grecești a iubirii – numită Afrodita, care simbolizează dragostea, frumusețea, fertilitatea și, uneori, căsătoria. Ea este cunoscută ca unul dintre cei 12 olimpici ai mitologiei grecești care trăiesc pe Muntele Olimp. În mitologia romană, numele ei este Venus, de unde planeta și-a primit numele („Afrodita”).

Un afrodisiac este o substanță care crește dorința sexuală, atracția sexuală, plăcerea sexuală sau comportamentul sexual. Substanțele variază de la o varietate de plante, condimente, alimente și substanțe chimice sintetice.

Aceasta este o proprietate atât de râvnită în alimente și medicamente, încât mii de tipuri de medicamente sunt disponibile și comercializate special pentru efectele lor de stimulare a libidoului. Dar dacă căutați alimente care au această calitate în mod natural și fără efectele secundare pe care le aduc medicamentele chimice, uitați-vă direct la proviziile stocate în bucătărie.

Semințe afrodisiace: 1. Semințe de chimen

În Evul Mediu în Europa, chimenul a devenit un simbol al iubirii și loialității. În mai multe culturi arabe, se crede că pasta de chimen făcută cu chimen măcinat, piper și miere are proprietăți afrodisiace.

Este atribuită virtuților afrodisiace, mai ales în rândul arabilor care preparau un amestec de chimen, piper și miere pentru a stimula libidoul.

Potasiul și alte elemente prezente în chimen ajută, de asemenea, la abordarea disfuncției erectile, a problemelor de virilitate și a ejaculării precoce.

2. Semințe de dovleac

Ca Viagra comestibil, semințele de dovleac sunt cea mai sigură și mai eficientă alegere în îngrijirea sănătății bărbaților. Semințele de dovleac pot avea potențial afrodiziac.

Datorită conținutului lor ridicat de zinc, semințele de dovleac ar trebui să crească libidoul, fertilitatea și nivelul sănătos de testosteron din sânge.

Semințe afrodisiace: 3. Semințe de schinduf

Conform unui raport din Healthline, un mic studiu a investigat efectele unei doze zilnice de 600 mg de extract de schinduf la femeile care au raportat că au un apetit sexual scăzut.

Într-un studiu mic, bărbații care au luat 600 mg de extract de schinduf pe zi timp de 6 săptămâni au raportat că au experimentat o excitare sexuală crescută și mai multe orgasme.

Fitoestrogenii prezenți în schinduf stimulează sinteza hormonilor sexuali, adică testosteronul pentru bărbați.

4. Semințe de susan

Semințele de susan sunt derivate din planta de susan. Se crede că semințele de susan cresc producția de material seminal și ar putea fi un stimulent pentru tratamentul infertilității masculine.

Studiile indică faptul că antioxidanții și lignanul prezenți în semințele de susan pot ajuta la îmbunătățirea numărului, motilității și calității spermatozoizilor.

Semințe afrodisiace: 5. Semințe de carambolă

Carambola este denumit fructul stea datorită formei sale. După ce este spălat se poate consuma întreg cu pieliță și semințe. Se știe că semințele acestei plante au calități afrodisiace.

Aceste semințe picante vă pot condimenta și viața sexuală. Semințele de carambol acționează asupra hormonilor sexuali pentru a crește libidoul și a îmbunătăți potența.

De asemenea, are un efect relaxant asupra corpului tău.

Recent Posts

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

5 minute ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

35 de minute ago

Anunț pentru consumatorii de cafea! Uite ce se întâmplă dacă bei una sau două căni de cafea pe zi

Cofeina este revigorantă și stimulantă pentru sistemul nervos central. Este unul dintre cele mai consumate…

o oră ago

Medic, despre vitaminele în exces: Consecințele duc la CANCER

Vitaminele care susțin sistemul nervos, necesare? Stres, infecții respiratorii, gripă sau  întărirea sistemului nervos. De…

2 ore ago

Rinită alergică

Rinită alergică. Care sunt pericolele și cum să faceți față unui nas înfundat sau care…

2 ore ago

Pensionarii care trebuie să se prezinte, cât mai repede, la Casa de Pensii. Află despre ce ofertă este vorba

Pensionarii care trebuie să se prezinte, cât mai repede, la Casa de Pensii. Află despre…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra