Categories: Ştiri sănătate

Secretul ciudat al Reginei Elisabeta a II-a. Rujul ei a servit drept „cod secret”

Din cuprinsul articolului

Ce a făcut regina Elisabeta a II-a atunci când a vrut să plece undeva fără să fie nepoliticoasă? Aici vă spunem secretul său.

Când o întâlnire devine inconfortabilă, opțiuninea de a fugi implică întotdeauna o ieșire care trebuie să fie strategică pentru a nu pica rău în fața oaspeților, dar asta era un lucru pe care Regina Elisabeta a II-a îl știa foarte bine. În timpul domniei sale, monarhul a avut o strategie impecabilă de a-și avertiza oaspeții că era timpul să se retragă.

Fiind regina, nu-și putea permite să fie nepoliticoasă și să plece. Protocolul ei era atât de elegant și precaut încât numai cei care lucrau cu ea știau despre asta. Aici vă spunem despre ce este vorba.

Monarhul s-a stins din viață pe 8 septembrie la reședința ei din Balmoral. Pe 19 septembrie, a fost înmormântată în Windsor Abbey, împreună cu părinții și sora ei.

Secretul ciudat al Reginei Elisabeta

Secretul monarhului de a fugi de toate situațiile care au făcut-o să se simtă inconfortabil a fost dezvăluit de Ian Scott Hunter, care a lucrat cu regina timp de opt ani. Regina Elisabeta și-a folosit machiajul pentru a scăpa. Da, ai citit bine, machiajul a fost salvarea.

Când voia să plece undeva, era suficient să ia rujul pe care îl ținea în geantă și să-l folosească. Acesta a fost semnalul pentru cei care o însoțeau să-și ia lucrurile și să se retraga politicos.

Când o discuție cu vreun oficial de rang înalt a devenit de modă veche, ea și-a schimbat geanta dintr-o parte în alta și asta a fost ocazia să fie întreruptă de cineva din serviciul regal.

Regina Elisabeta a II-a, cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii, a trăit până la 96 de ani.

Potrivit ziarului britanic „Daily Mail”, Elisabeta a II-a a murit în prezența copiilor ei, Charles și Ana. Din cauza deteriorării bruște a stării de sănătate, aceștia au fost singurele rude care au reușit să sosească la timp pentru a-și lua rămas bun. Prințul Andrew, Prințul Edward, soția sa Sofia și Prințul William au luat un zbor privat din Berkshire (Anglia) către Aberdeen (Scoția) pentru a-i fi alături Reginei. Totuși, se indică faptul că membrii Casei Regale nu au ajuns la timp.

Recent Posts

15 mai. Ziua Națională a Bujorului Românesc. Este floare națională a României, iar care o rup au parte de amenzi usturătoare

Ziua Națională a Bujorului Românesc. Specie florală unică în Europa, se găseşte numai în România…

3 minute ago

Șase copii au ajuns la Urgență cu halucinații. Bunica i-ar fi spălat cu o substanță toxică

Mai mulți copii au ajuns la Urgență cu halucinații. O nouă tragedie care ar fi…

33 de minute ago

Trei simptome de cancer care pot fi observate în timpul mesei. Ce nu trebuie să ignori niciodată

Simptome de cancer care apar la masă. Este bine cunoscut că factori precum fumatul mult,…

o oră ago

Suntem din ce în ce mai nefericiți la locul de muncă. Tot mai mulți români se plâng de epuizare și stres

Suntem nefericiţi și neîmpliniți la locul de muncă! Cel puţin aceasta este concluzia la care…

2 ore ago

Vestea așteptată de toți pensionarii. CNPP a stabilit modelul OFICIAL al deciziei de recalculare

Modelul deciziei de calcul a pensiilor emis de CNPP. Din septembrie 2024, pensiile stabilite pe…

2 ore ago

Citeste si: