marți, octombrie 4, 2022

Ce a făcut regina Elisabeta a II-a atunci când a vrut să plece undeva fără să fie nepoliticoasă? Aici vă spunem secretul său.

Când o întâlnire devine inconfortabilă, opțiuninea de a fugi implică întotdeauna o ieșire care trebuie să fie strategică pentru a nu pica rău în fața oaspeților, dar asta era un lucru pe care Regina Elisabeta a II-a îl știa foarte bine. În timpul domniei sale, monarhul a avut o strategie impecabilă de a-și avertiza oaspeții că era timpul să se retragă.

Te-ar mai interesa: Profită de Revelion să îți faci plinul de sănătate...

Fiind regina, nu-și putea permite să fie nepoliticoasă și să plece. Protocolul ei era atât de elegant și precaut încât numai cei care lucrau cu ea știau despre asta. Aici vă spunem despre ce este vorba.

Monarhul s-a stins din viață pe 8 septembrie la reședința ei din Balmoral. Pe 19 septembrie, a fost înmormântată în Windsor Abbey, împreună cu părinții și sora ei.


Secretul ciudat al Reginei Elisabeta

Secretul monarhului de a fugi de toate situațiile care au făcut-o să se simtă inconfortabil a fost dezvăluit de Ian Scott Hunter, care a lucrat cu regina timp de opt ani. Regina Elisabeta și-a folosit machiajul pentru a scăpa. Da, ai citit bine, machiajul a fost salvarea.

Te-ar mai interesa: Sărbătoare importantă: Ce sfânt prăznuiește Biseri...

Când voia să plece undeva, era suficient să ia rujul pe care îl ținea în geantă și să-l folosească. Acesta a fost semnalul pentru cei care o însoțeau să-și ia lucrurile și să se retraga politicos.

Când o discuție cu vreun oficial de rang înalt a devenit de modă veche, ea și-a schimbat geanta dintr-o parte în alta și asta a fost ocazia să fie întreruptă de cineva din serviciul regal.

Te-ar mai interesa: Cât de sănătoși sunt ficățeii de pui: Sursă de fie...

Regina Elisabeta a II-a, cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii, a trăit până la 96 de ani.

Potrivit ziarului britanic „Daily Mail”, Elisabeta a II-a a murit în prezența copiilor ei, Charles și Ana. Din cauza deteriorării bruște a stării de sănătate, aceștia au fost singurele rude care au reușit să sosească la timp pentru a-și lua rămas bun. Prințul Andrew, Prințul Edward, soția sa Sofia și Prințul William au luat un zbor privat din Berkshire (Anglia) către Aberdeen (Scoția) pentru a-i fi alături Reginei. Totuși, se indică faptul că membrii Casei Regale nu au ajuns la timp.

Te-ar mai interesa: Medic: „Acest obicei face ca incidenţa cance...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private