Categories: Stil de viaţă

Semne subtile că partenerul te înșeală! Sociolog: motivele pentru care bărbații înșeală!

Potrivit cercetărilor efectuate de profesorul de sociologie de la Universitatea din Boston, Deborah Carr, până la 25% dintre bărbații căsătoriți au recunoscut că s-au culcat cu altcineva decât soția lor în timpul căsătoriei. Cu toate acestea, nu doar scăderea atracției îi determină pe bărbați să fie infideli– există nenumărate alte motive pentru care bărbații se rătăcesc prin alte paturi.

„Înșelatul are loc dintr-o varietate de motive”, spune dr. Alisha Powell, PhD, LCSW. „Oamenii se pot plictisi sau se pot simți pur și simplu deconectați emoțional de partenerii lor. De asemenea, este important să recunoaștem că există unii oameni care trișează pentru că pot.”

Și în timp ce infidelitatea poate fi o lovitură zdrobitoare într-o relație, există adesea indicii care te pot informa despre relațiile extraconjugale ale partenerului tău.  Semnele la care să fii atentă!

Intimitatea a dispărut

Actul intim nu ar trebui să fie singurul tip de intimitate într-o căsnicie, dar a considera că este lipsit de importanță este o neglijență majoră. Dacă partenerul tău pare să nu fie interesat de săvârșirea actului intim cu tine, în ciuda faptului că este într-o sănătate decentă atât fizic, cât și mental, acesta este adesea unul dintre semnele revelatoare că soțul tău înșeală.

Își ia telefonul peste tot cu el

Deși nu ar trebui să fie surprinzător faptul că majoritatea adulților își iau telefoanele  peste tot cu ei, dacă soțul tău insistă brusc că are nevoie de telefon  atunci când face duș, ar putea fi un semn că ascunde ceva, precum  o aventură.

„Nu este greu de imaginat că telefoanele mobile adăpostesc o mulțime de informații, inclusiv texte, videoclipuri și e-mailuri. A ascunde telefonul mobil sau a-l lua chiar și când duce gunoiul, ar trebui să fie un semnal de alarmă! Înseamnă că partenerul ascude ceva!”, explică terapeutul sexual Dr. Damian Sendler.

Începe să vorbească des despre o altă femeie

Noua colegă sau prietenă a soțului tău pare să-i ocupe gândurile cu o frecvență surprinzătoare? Pare să găsească întotdeauna o modalitate de a o integra în poveștile sale? Dacă soțul tău este preocupat de altcineva până la punctul în care nu se poate opri din vorbit despre ea, ar putea fi unul dintre semnele că soțul tău înșală.

Te acuză că l-ai înșelat

Unul dintre cele mai ciudate semne că înșală? El te acuză în mod constant că faci același lucru. Credeți sau nu, unii soți infideli vor înșela de fapt pentru că sunt îngrijorați că partenerul lor ar putea face același lucru.

„Înșelatul se poate întâmpla și pentru că unui partener îi este frică de faptul că va fi înșelat, așa că decid să fie primii care o face. Deciziile de acest fel sunt înrădăcinate în insecurități și frici de abandon”, explică Powell.

Brusc acordă o importanță aparte fizicului

Poate fi plăcut să-l vezi pe celălalt acordând importanță aspectului său și sănătății,  dar acele ore lungi petrecute la sală s-ar putea să nu fie pentru tine. Când soțul tău are deodată un nou motiv pentru a arăta bine gol, nu fi surprinsă dacă este brusc hiperconștient de caloriile din mâncărurile lui preferate sau de lipsa de definire a gambelor.

 

 

 

Recent Posts

Horoscop 13 mai cu Pavel Globa. Vești grozave pentru o zodie. Se vor debloca situațiile financiare și vor reuși să ducă la bun sfârșit proiectele

Horoscop zilnic pentru luni, 13 mai 2024, realizatde Pavel Globa. Startul de săptămână le aduce…

16 minute ago

HOROSCOP. Top 4 zodii care au NOROC din naștere

Astrologia oferă perspective interesante asupra personalității și destinului nostru, modelând modul în care ne vedem…

10 ore ago

Planta miraculoasă de lângă casă. Ce boli tratează Mâna Maicii Domnului

Mâna Maicii Domnului sau Caprifoiul, cum i se mai spune, este o plantă puternic îmiresmată…

11 ore ago

Cu cât vor creşte, din nou, pensiile de la 1 ianuarie 2025. Cât va fi rata inflaţiei?

Odată cu intrarea în vigoare a Legii Pensiilor din 2024, pensionarii se așteaptă la cel…

11 ore ago

Mesaj emoţionant pentru Florin Piersic: „Este nemuritor!”

Actorul Florin Zamfirescu i-a transmis colegului său de breaslă, Florin Piersic, un mesaj emoţionant de…

12 ore ago

Citeste si: